Імміграція до Манітоби
-
Dear Officer: I am writing to ask you for a Canadian visitor visa. Currently, our family is looking for the possibility of emigration from our country to Canada. Recently, I have received an invitation from the Immigration Committee of the Ukrainian Canadian Congress – Manitoba Provincial Council for an exploratory visit to Winnipeg. During this visit, I plan to explore the housing, education, and lifestyle opportunities of the city as well as meet with prospective employers. At the end of the visit, I will be interviewed by a Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP) representative to get the Manitoba Provincial Nomination. In my plans, it is to visit Winnipeg in the period from 10th January to 21st January 2020. The agenda of my visit is as follow: ...
-
Dmytro скиньте, будь ласка
-
У мене теж був всього один абзац пояснень. При чому половина з нього - це фактично був текст із запрошення КУКа (звісно дещо перероблений), там є абзац де вказано що MPNP очікує щоб я зробив протягом візиту. Далі план по дням що я планую відвідувати, з ким зустрічатися. І в самому кінці одним реченням згадав що дружина з дитиною лишаються в Україні на період мого візиту. Якщо кому цікаво можу пошукати і скинути текст того абзацу.
-
не можна опускати руки
-
дякую )) будемо пробувати
-
Чому очевидні? Візит - це просто візит. Я вже вище про це писав. Хай буде кілька абзаців у листі, але про візит і логічно викладено - мало би бути достатньо. Причини повернення у вас ок видаються і документально підтверджені. Я б взагалі лишив останніх 2 абзаци (перед причинами), трохи переписавши )))
-
може в цьому і успіх ))) менше але по ділу
-
дякуб за підтримку Романе
-
друзі як порадити з повторною? одразу йти чи зробити перерву пару місяцив?
-
ок. прийму до уваги
-
Так, можу. Зараз пошукаю. Але хочу додати, що у Дмитра теж до нього були зауваження, але то було вже пізно і ми відправляли саме такого.
-
Якщо чесно, то мені навіть якось ніяково, бо він в нас зовсім маленький)))
-
Роман а не поділитися зразком вашого листа?
-
Може й так. Ви їдете подивитись провінцію, дізнатися більше про життя, роботу, навчання і ТД. Ви не повинні писати, що це мені допоможе іммігрувати, або що це перші кроки в імміграції. Це просто візит.
-
Очевидні не очевидні - але варто може змінити
-
так а для чого ж тоді я їду з офіцером зустрічатись? каву попити?))) очевидні ж речі , хіба ні ?
-
Зараз читаю вашего листа і мені стає дивно. У нас в свій час був один лист А4, де один абзац пояснення, а все інше план. Ніяких розписів видатків чи ще якихось пояснень не було. На мою думку занадто складно, багато тексту для офіцера. Так, і я згоден з Дмитром щодо згадування імміграції як фінальної мети візиту.
-
рівняння з багатьма невідомими...