Імміграція до Манітоби
-
Так, можу. Зараз пошукаю. Але хочу додати, що у Дмитра теж до нього були зауваження, але то було вже пізно і ми відправляли саме такого.
-
Якщо чесно, то мені навіть якось ніяково, бо він в нас зовсім маленький)))
-
Роман а не поділитися зразком вашого листа?
-
Може й так. Ви їдете подивитись провінцію, дізнатися більше про життя, роботу, навчання і ТД. Ви не повинні писати, що це мені допоможе іммігрувати, або що це перші кроки в імміграції. Це просто візит.
-
Очевидні не очевидні - але варто може змінити
-
так а для чого ж тоді я їду з офіцером зустрічатись? каву попити?))) очевидні ж речі , хіба ні ?
-
Зараз читаю вашего листа і мені стає дивно. У нас в свій час був один лист А4, де один абзац пояснення, а все інше план. Ніяких розписів видатків чи ще якихось пояснень не було. На мою думку занадто складно, багато тексту для офіцера. Так, і я згоден з Дмитром щодо згадування імміграції як фінальної мети візиту.
-
рівняння з багатьма невідомими...
-
та булаб вона погана, не їхали б))
-
І саме такі "баби валі" та "петрики" і будуть переважати у відмовах і складають 30% відмов. Моя мама їхала до Канади на наше запрошення - відкрили візу з першого разу. Брат їхав до Канади на наше запрошення (ми були тільки рік тут): тур віза з першого разу. І в той час іншим мамам і братам не відкривають візи, і народ злиться на погану Канаду
-
Не хочу засмутити вас, скорішу хочу допомогти, якось під іншим кутом подивитись на доки очима офіцера. З мого досвіду спілкування з експатами, вони мають іншу ментальніть: довгі пояснення, додаткова інформація, яка на пряму не стосується справи, викликає не розуміння та додаткові питання.