Імміграція до Манітоби
-
Грамматика тут точно не вплинула
-
стосовно майстерності епістолярного жанру, тут може бути безліч варіантів. я власне не претендую на майстерність в цьому, хоч складав сам, але давав перевіряти викладачу з яким займаюсь по підготовці до IELTS, він трошки коригував по граматиці, але в цілому оцінив дуже гарно. але то завжди персональна думка. не знаю, як на мене все чітко викладено, але результат лишається незадовільним (((
-
Під час отримання нового паспорту в мене анулювали старий, але дозволили взяти всі сторінки з відмітками . В мене взагалі ця інформація вилетіла з голови . Намагалася знайти хоча б копії паспорту ,на щастя знайшла ці сторінки . Відсканувала , описала ситуацію , вказала , що подала заяву в прикордонну службу , але очікую відповідь . Подала в хронологічному порядку всі поїздки, які в мене були . Будемо бачити , що з цього вийде .
-
Якщо б проблема була в доходах, відмова сформульована була б інакше . Тут знову ж таки , purpose. Мені так здається ...
-
Може в цьому щось є . як вже не знаю , що думати і як правильно описати ціль поїздки .
-
Візу відкрили з першого разу
-
Можливо проблема з офіційними доходами. Я всього два місяці на новій роботі з мінімальною офіційною зарплатою... але ж по довідці з банку видно що доходи є і достатні щоб забезпечити і поїздку і проживання в Україні
-
Як шкода ... напишіть , будь ласка деталі вашої подачі . В мене вже мандраж перед подачею , завтра йдемо в візовий центр 🙄
-
Не знаю в чому причина ((((((
-
в формі писав "visit'. Всі рекомендації Дмитра Малика враховані і вказані в лисі пояснення.
-
Тілки що отримав листа... відмова ((
-
ціль візиту, що я вказувала
-
Так, я розумію, що є складнощі з викладенням пояснення англійською мовою. Особливо, якщо це робите чи не вперше в житті. Однак, якщо прикласти зусилля зараз, добре все пояснити так, щоб не залишалось навіть підозри, що ви не розумієте мети візиту, то можна отримати візу з першого разу. Ваше пояснення має бути логічною та послідовною розповідлю про вашу мету та що ви будете робити на візиті.
-
Глянув ще кілька листів-пояснення мети візиту... - Отримавши запрошення на візит, ви не стаєте учасником програми MPNP, не починаєте імміграційний процес, не плануєте свою імміграцію. - КУК не допомагає вам з імміграцією до Канади. Все що робить КУК - дає запрошення на Ознайомчий візит, щоб ви приїхали і дослідили провінцію. Так, запрошення видане з погодження МПНП, але це не означає, що ви починаєте імміграційний процес. - У вас не може бути мети іммігрувати до Канади під час Ознайомчого візиту, бо ви їдете на візит з метою дослідити реалії провінції, і можливо у майбутньому ви приймете рішення почати процес номінації. Так, ви знаєте про цю можливість, але не маєте негайного наміру це зробити, бо у вас мета - вивчити провінцію. А раптом ви взагалі після візиту передумаєте? - Ознайомчий візит НЕ ДАЄ вам можливості розпочати імміграційний процес. Подати аплікацію на номінацію провінції ви зможете виключно після отримання Invitation to apply як результат інтерв"ю з офіцером МПНП. У 99% цей документ ви отримаєте вже тільки після того як повернетесь до України. І в більшості випадків через кілька тижнів після інтерв"ю.
-