Імміграція до Манітоби
-
Так. Звичайно всі документи додавала
-
dmytro.malyk@gmail.com скидайте свій лист пояснення мети. Але гляну вже аж завтра, бо сьогодні цілий вечір зайнятий
-
А можна Вас попросити і нам свої думки вислати на емейл, якщо не важко?
-
Natalia, а ви до листа пояснення додавали копії і переклади свідоцтв про одруження і народження дитини, довідки про володіння нерухомим майном?
-
Я під час нашої онлайн конференції саме розказував про випадок відмови через purpose of visit. Люди виправили, покращили аргументи, додали документи - і вуаля: візу дали
-
Через друзів та знайомих. То коштує 5 доларів
-
Агентство знає не більше, ніж ми з вами. Про квоти по тур візах, то взагалі дивно чути. Я вам писав на емейл свої думки.
-
Теж тепер думаю чи не пропустив чогось, лист-пояснення вже втретє переписую
-
Перевіряю знову свій пакет документів, ще не зареєстрував
-
Ihor як ваші успіхи?
-
Ви ще не отримали відповіді?
-
Ну так, за одного 100, за двох якщо що то 200
-
Біо вже не треба повторно
-
$100 за візу.
-
Наталія, а ви за повторну подачу знову сплачувати 200$?
-
Робите через когось у Канаді, кому довіряєте, або є агентства у Канаді, які цим займаються - можете заґуґлити 'caips'
-
Тільки для pr or citizens
-
Я дзвонила в агентство, розпитати як вони подають на візи людей. Мені відповіли що з відмовою purpose of visit - це нереально аргументувати, і скоріше за все квоти закінчилися. Тобто цю відмову ставлять тоді, коли немає до чого причепитись але і відмовити треба. Якби там гроші, чи нерухомість то це можна знову подавати. А purpose of visit ,то безвихідняк)))
-
Дмитро писав вище, що можна замовити більш детальне пояснення, чому була відмова. Ви вже це робили?
-
Наталія, у всіх є профіль ЕЕ, коли подають на візу на візит. Більше того роблять це через профіль ЕЕ. Проблема в чомусь іншому.
22 Jan 2023, 05:40
40641/230616
14 minutes ago