Імміграція до Манітоби
-
Це не має значення. В будь якому випадку ви додаєте листа від КУК про запрошення
-
Я так само вказала , але ще не подавала на візу
-
я з цікавості глянула в свої документи, уже не пам'ятаю точно, але в формі IMM5257E, вибрала Other, і там же написала що це ознайомчий візит under MPNP
-
ми вказували ознайомчий візит
-
Скажіть, ті кому відмовили в візі, ви вказували ціль поїздки tourism чи візит для проходження інтерв'ю з офіцером. Звичайно причина відмови не в цьому, але все таки цікаво
-
Беру попкорн. Почекаємо всіх інших
-
Ну і також же purpose of visit, як і в мене.
-
а можливо коли ви заповнювали таблицю travel history, то там щось переплутали. У мене так було у знайомих, вони багато подорожувати та просто в датах були помилки, які вони побачили уже після відмови. Після виправлення та пояснення отримали візу.
-
вони самі про це пишуть
-
ну під час повторної подачі потрібно пояснити якраз ці моменти детально. саме на них сфокусуватись
-
а коли ви подавались?
-
Я просто не знаю як я можу змінити/покращити тревел хісторі. Я подорожував і завжди повертався. Не залишався за кордоном довше ніж на 10 днів. Тупо не розумію, що не так.
-
😢 щось у них там зламалося :(
-
Нам також щойно відмовили
-
Ну я б і не купувала, але в перший раз вони ж не satisfied були що ми повернемося. Тому я купила, а чоловіка дома залишила. А вони навіть туди не глянули
-
2 мої, але перший раз же за чоловіка подавала також. Вони всі в одному аккаунті
-
Вже не перший раз люди питають чи пишуть про те, що купують квитки перед подачею. Це і здивувало
-
Три чи дві відмови?
-
Ні, і надалі необов'язково квитки купувати.
-
Після Дмитра було як мінімум ще три успішні подачі на візу від наших візитерів
22 Jan 2023, 05:40
40694/232035
3 minutes ago