Імміграція до Манітоби
-
Прикордонна служба дає тільки за 5 років. Так відповіли по телефону
-
В мене теж був старий паспорт, який забрали, слава богу, що я зробила скрини ще перед тим як його віддала. Так, потрібно вам за 5 років при подачі на візи хісторі відтворити. Тобто до 2015 року точно. Це в тревел хісторі йде, там потрібно ці штампи або паспорти показати. Запит напевно потрібно робити
-
Спробуйте зараз, схоже я вам випадково заборонила фото відправляти)) це я колись спамерів блокувала, і мабуть вас зачепило😁
-
Я теж думаю , що краще перестрахуватися .
-
Дякую за відповідь :)
-
Скоріш за все потрібно дати запит у прикордонну службу України, щоб вони надали дати всіх перетинів кордону за останні 10 років, якщо не помиляюсь. Потім на федеральному етапі також це будуть запитувати, думаю якщо є можливість, краще розібратись з цим зараз. Ми на тимчасову візу показували рахунок, на якому кошти були на федеральний етап, проблем не було
-
Привіт всім ! В мене питання до тих, візитерів , які вже пройшли процес отримання візи , або подаються зараз. 1. В supporting documents потрібно додати travel history , тобто поїздки в минулому , копії старих паспортів . В 2017 році я вийшла заміж і зробила новий паспорт , старий в мене забрали , де було багато поїздок . Про них потрібно згадувати в листі поясненні ? 2. Якщо на рахунку більша сума , ніж потрібно для підтвердження коштів на візит (зберігаємо гроші на рахунку для федерального процесу) , чи вартує про це написати в листі, чи краще просто вказати суму , яку збираємося взяти з собою ? P.s. Заздалегідь перепрошую , якщо такі питання вже прозвучали в цій групі 🤗 я до вас нещодавно додалася :)
-
Кожного дня тянучка вранці в сторону центру, ввечері в зворотньому напрямку. Але то тільки у вузьких місцях, таких як міст, де з'їхати нікуди А так взагалі-то трафік джемів мало. За умови серенього навантаження час від півночі до півдня через центр десь 45-50 хв. P.S.: Це район від центру і вище до North Kildonan. По інших районах думаю ситуація не набагато відрізняється.
-
Ну по одному випадку судити не можна, ті хто там живуть говорять що затори теж бувають, можливо не такі як в Києві, але все ж. А от відносно ввічливості і порядку на дорогах, то тут з вами повністю згідний, це мабуть перше що кинулося у вічі відразу по приїзду.
-
Хоча багато хто рекомендує обирати район щоб було добиратися недалеко до роботи
-
Transcona, North Kildonan
-
Так то окрема статтья
-
Але враховуйте що це без ренту житла, авта і т.д.
-
Супер, дякую!)
-
Я в анкеті вказував 2000 cad на 10 днів. За час візиту відсили потратив 200
-
Та менпо суті щоб для візи розрахувати витрати. Скажімо так 100 CAD на людину в день, це нормально?