Імміграція до Манітоби
-
-
Та ми хотіли б і Торонто подивитись просто, не з намірів розяду альтернативи по імміграції, а тільки туризм )))
-
-
Нещодавно батьки друзів летіли. Мали єдиний квиток Львів-Вінніпег, з пересадками у Варшаві та Торонто. Так от, у Варшаві їх рейс відклали майже на 5 годин. Прилетіли у Торонто, а рейсу до Вінніпегу нема вже. Однак через те, що в них був єдиний квиток, авіакомпанія подбала про те, що люди мали і готель і новий рейс наступного дня безкоштовно
-
Зрозуміло. Усім дякую за відповіді
-
Дивно. В нас цілу папку документів переглядали, переписували номери сертифікатів. Думаю тут Вам самостійно потрібно буде прийняти рішення. Але врахуйте той факт, що потім на федеральному етапі вам знову потрібно буде прикріпити той референс, а йому вже може бути і рік. Можливо краще зараз переробити, і використати його до кінця процесу
-
Я про всяк випадок поновив лист. Тому що попередній був від жовтня, а зараз вже лютий.
-
На візиті був, але офіцер не просила у мене ніяких документів, тому я їй нічого такого не показував. Лист складений згідно усіх вимог зі сайту cic, за цей час на роботі нічого не змінилося. Тому і думаю чи потрібно його оновлювати, чи так пройде
-
Доброго дня. Якщо ви вже були на візиті, і показували той лист офіцеру, і зауважень небуло, то прикріпляйте ті референси. Якщо Ви ще небули на візиті і тільки плануєте їхати, то бажано зробити свіжий лист з поточного містя роботи, якщо є така можливість
-
Доброго дня. У мене питання до тих, хто уже подавав документи на провінційний етап. Наскільки свіжими мають бути довідки чи листи, які подаються? Для прикладу, у мене є лист від роботодавця за вересень місяць, який я використовував при подачі на візиторську візу, чи можу я його знову використати при подачі на провінційний етап, чи все ж потрібно його оновити?
-
Хтось може підказати, де найкраще шукати квитки з Торонто в Вінніпег?