Імміграція до Манітоби
-
знаю точно, що є обмін між провінціями навіть на початковому кроці, коли тільки подаєшся у пул провінції (Манітоба - EOI, Саскачеван - система Оазис). Оскільки запрошення на інформаційну сесію - це ще більш ранній крок, то хтозна як в цьому випадку
-
помиляєтесь
-
Дякую!) Прям впевненість появилась!)) На другу спробу💪😂
-
Що стосується виїзної сесії Нью-Брансвіка думаю що до тих пір поки в ЕЕ від представників НБ не прилетить щось типу номінації, офіцери не будуть знати що ви цікавились іншою провінцією. Хоча, можливо я помиляюсь
-
Звісно, що буде потрібно. В інтернеті інформація є, однак не завжди знаєш, яке питання маєш задавати. Коли усі разом обговорюють, працює як мозковий штурм.
-
Дякуємо
-
всім приємних вихідних!
-
Дякуємо за ваш труд !!! 🤗
-
ну і звичайно наші волонтери також тут є
-
нема за що! Якщо буде цікаво, то можу окремо пізніше зробити таку коротку відео-конференцію про сам візит. Але тільки якщо потрібно. Думаю, інформації також багато і в інтернеті, і в цьому каналі є десь 15-20 людей, які були на візиті в 2019 році
-
Відеосесія дуже корисна
-
Гарно дякуємо Дмитру!!!
-
12 по Вінніпегу
-
Ага. Я дивилась що різниця +7, але сама пам'ятаю що 8)))! Гуглу нема віри🙈
-
О 20 наче виходить
-
Зайшла до конференції, там нікого
-
А коли ми починаємо? О 19 чи 20 по Україні?
-
Чудово! Ми будемо
-
виписка зі спільного банківського рахунку, спільні комунальні платежі (наприклад, за інтернет тощо), докази спільних подорожей (квитки чи інформація про оплату квитків), спільні фотографії за останніх N років. Якщо орендуєте квартиру, то договір оренди, де будуть обидва ваші імена тощо. В будь-якому випадку будуть перевіряти. Як правило, це гальмує процес трохи, якщо доказів недостатньо. Знаю, що люди навіть одружувались під час процесу номінації, щоб потім вже на федеральний етап подати разом. Перед тим вони звертались знову до провінції, де просили вписати в номінацію другого члена подружжя. Як зараз - не в курсі. Однак, якщо шлюб припадає на період імміграції, то перевіряють також, чи не є фіктивним (також можуть просити надати докази тривалих стосунків). Який шлях кращий - не порадить ніхто, бо у кожного своя історія.
-
Q&A з волонтером КУК-Манітоба Feb 8, 2020 12:00 PM Winnipeg Обмін досвідом щодо відкриття візи до Канади на Ознайомчий візит. Увага! Це не консультації чи поради, а просто обмін досвідом. us04web.zoom.us/j/397487529
22 Jan 2023, 05:40
40983/233494
19 minutes ago