Імміграція до Манітоби
-
Ще питання. Тепер після цієї відмови, потрібно ці зміни до профіля в ее внести??? Хто вносив?
-
Мммм))) це кумедно) кожен випадок окремий, Гугл тут точно не допоможе. Тут 50 осіб вже отримували візи, це для мене більш репрезентативно. В мене немає "ситуації"_ в мене є відмова, адже хтось вирішив що ми не повернемось. Мета довести що це не так.
-
Треба переглянути все
-
Можливо щось там знайдете схоже з вашою ситуацією
-
Попробуйте пошукати інфо в інеті причини відмови в візах СAN/USA
-
Я думаю, що ж мені показати тоді у proof of financial means. Що новий рахунок відкрити та тоді не буде руху? Чи карту приват де мені 800 грн держава присилає щомісяця+ додати туди 1000 на візит
-
Допишу тоді і собі
-
не знаю, просто оскільки маю тільки 1 рахунок, показала що є, і пояснила звідки така сума і для чого.
-
А офіцери беруть до уваги кошти які лежать на рахунку? не ті які ми вказуємо в формі на візу? Це якийсь нонсенс. Я ж не планую їх з собою брати, вони просто є.
-
Це все просто пригнічує. Ти хочеш поїхати легально, для чого потрібно пройти співбесіду там, а тебе не пускають, бо думають що ти їдеш нелегально.
-
дівчата, у мене трохи інша ситуація бо я також прикріпила в поясненні свій контракт на оренду, по якому я уже видала чеки вперед на певну суму, не маленьку🙈 а також школа платна, яка зніме з цього ж рахунку. у Мене тільки один рахунок, бо я не можу просто так відкрити собі ще інший депозитний в іншому банку. Ну і візовий офіцер знає всі ці місцеві нюанси. Тут ця сума після 2 оплат стане втроє меньшою🤪 так що там не така велика сума, ну і ще відняти квитки(3.500CAD, які я не оплачувала одразу) той сума не велика залишиться
-
У нас їде лише чоловік. Писали, що візьме з собою 2000, а на рахунку у довідці було 7000.
-
Ірина навіть більше вказала і все ок.
-
Можливо хтось стикався з таким
-
Маю питання по партнеру, якщо шлюб неофіційний, то потрібно якісь докази надавати коли буде запит на доки від провінції? І якщо так, то які?
-
Олександра, а ви яку суму вказували та підтверджували?
-
Думаю основна причина відмови в цьому.
-
Ну таке. Це можна гадати тільки. Тоді б написали, що не задовільно financial means. Може я лобстера гризти буду?)
-
Ну, звичайно, це якісь занадто великі суми для візиту - для чого на тиждень-півтора 14..23К КАДів?? Можливо, тут і засумнівалися офіцери, що люди на тиждень їдуть, а таку суму везуть: покажіть, ну, нехай 3 тис. на двох, максимум, думаю...
-
Чи є якийсь може сенс через Польщу податися? Бо я знаю, що в штати люди через Польщу подають коли відмова у Києві. Any thoughts?
22 Jan 2023, 05:40
41027/233912
3 minutes ago