Імміграція до Манітоби
-
Маю питання по партнеру, якщо шлюб неофіційний, то потрібно якісь докази надавати коли буде запит на доки від провінції? І якщо так, то які?
-
Олександра, а ви яку суму вказували та підтверджували?
-
Думаю основна причина відмови в цьому.
-
Ну таке. Це можна гадати тільки. Тоді б написали, що не задовільно financial means. Може я лобстера гризти буду?)
-
Ну, звичайно, це якісь занадто великі суми для візиту - для чого на тиждень-півтора 14..23К КАДів?? Можливо, тут і засумнівалися офіцери, що люди на тиждень їдуть, а таку суму везуть: покажіть, ну, нехай 3 тис. на двох, максимум, думаю...
-
Чи є якийсь може сенс через Польщу податися? Бо я знаю, що в штати люди через Польщу подають коли відмова у Києві. Any thoughts?
-
У чоловіка так у довідці написано. Про збереження місця та відпустку. Ну вас без дітей відпустили, а нас ні) це як рулетка
-
Чому в Києві?
-
Цікаво. Нас подається зараз близько 10 осіб, там декілька візових офіцерів в Києві чи ні? Що ви думаєте?
-
Дякую, перші абзаци в мене на 99% такі ж були. Слово в слово!)) Тобто я реально розумію, що може просто людський фактор(
-
це я скинула кусочок свого Client Information
-
Ми в purpose додамо драфт та бронь готелю, а в client information лист з поясненнями про повернення додому, про дитину на Україні, контракт з роботи, техпаспорт на автівку. В кого ще є пропозиції що додати можна?
-
і ще я нічого не бронювала і не оплачувала поки не отримала візу, про що і вказала в листі
-
це як я робила, не впевнена що правильно, але якщо комусь допоможе, то буду рада.
-
Įrýņã Скиньте, будь ласка зразок мені теж, я якраз планую в понеділок подаватись
-
Можливо навпаки чим менше сума, тим краще, адже велика сума дозволить вам залишитись та певний час прожити поки не влаштуєтесь
-
На справді, як би прикро це не було, однак в таких ситуаціях завжди є людський фактор. Є можливість, що у офіцера просто був поганий настрій(
-
Це точно🙈😂
-
ну ми не з України подавались, тому ця сума не така вже і велика для цієї країни. Форму про сім'ю не пам'ятаю.
-
Можливо, нас уже 37 млн
22 Jan 2023, 05:40
41041/234324
10 minutes ago