Імміграція до Манітоби
-
Так, звичайно, просто інтервью у мене було ще в червні, я загальну картину собі уявляю, та всеж хотілося б отримати якісь поради чи оновити інформацію. От власне не розумію що таке форма 5257 ?
-
да трохи ризикнули взяти наперед, брали по акцїї іще в жовтні. Сподіваюсь з візою проблем не буде))
-
Ще не бронювали, але вже час це зробити, бо якось же треба до Вінніпегу дістатись ))
-
Ну як це? Зовсім трошки залишилось :) Злітати, поспілкуватися, а далі закрутиться та завертиться
-
саме так :) Так було заплановано! :)
-
Так так... Хочу ще раз наголосити, то просто статистика, і якщо хочеться погратися, то можно сміливо лізти на той сайт і будувати усе, що заманеться. Але ППР прилетіть тільки тоді, коли настане час :)
-
от він, людський фактор :( Ну, сподіваюсь після дзвінка все швидко піде далі!
-
А мій по медицині справдився. Середній час від Сабміт до Медицини прогнозувало 22 дні. Нам нсправді зарахували на 25 день. трохи більше 10% похибки :)
-
Доречі, Ви вже отримали ППР?
-
Ну звісно, що ці данні не потрібно сприймати як 100%. Кожен випадок унікальний і залежить від багатьох факторів. І найголовніший - людський
-
і тому подібне. Але знову ж таки, це для тих, хто полубляє статиску різну і не знає чим зайнятися, поки очікує ППР :)
-
Ось, наприклад, цікаві данні, орієнтовний час ППР для кожної країни. Україна 150 днів :)
-
Дмитро, а що в тому є страшного? Будь-який ресурс потребує реєстрації. Такий у нас вже світ. І там не треба вказувати паспорт, номер картки і тому подібне. А статистика збирається з усього світу, що ж тут поганого? Звісно, ваша вибірка буде виключно про іміграцію через КУК і буде дуже показовою саме для провінційного етапу. Але погоджуюсь, що це набагато простіший варіант і більш оптимізований під КУК. Але, кому цікаво, раджу заглянути на іміттрекер для глобальної картини федерального етапу ;)