Імміграція до Манітоби
-
Так, звичайно, просто інтервью у мене було ще в червні, я загальну картину собі уявляю, та всеж хотілося б отримати якісь поради чи оновити інформацію. От власне не розумію що таке форма 5257 ?
-
да трохи ризикнули взяти наперед, брали по акцїї іще в жовтні. Сподіваюсь з візою проблем не буде))
-
Ще не бронювали, але вже час це зробити, бо якось же треба до Вінніпегу дістатись ))
-
Ну як це? Зовсім трошки залишилось :) Злітати, поспілкуватися, а далі закрутиться та завертиться
-
саме так :) Так було заплановано! :)
-
Так так... Хочу ще раз наголосити, то просто статистика, і якщо хочеться погратися, то можно сміливо лізти на той сайт і будувати усе, що заманеться. Але ППР прилетіть тільки тоді, коли настане час :)
-
от він, людський фактор :( Ну, сподіваюсь після дзвінка все швидко піде далі!
-
А мій по медицині справдився. Середній час від Сабміт до Медицини прогнозувало 22 дні. Нам нсправді зарахували на 25 день. трохи більше 10% похибки :)
-
Доречі, Ви вже отримали ППР?
-
Ну звісно, що ці данні не потрібно сприймати як 100%. Кожен випадок унікальний і залежить від багатьох факторів. І найголовніший - людський
-
і тому подібне. Але знову ж таки, це для тих, хто полубляє статиску різну і не знає чим зайнятися, поки очікує ППР :)
-
Ось, наприклад, цікаві данні, орієнтовний час ППР для кожної країни. Україна 150 днів :)
-
Дмитро, а що в тому є страшного? Будь-який ресурс потребує реєстрації. Такий у нас вже світ. І там не треба вказувати паспорт, номер картки і тому подібне. А статистика збирається з усього світу, що ж тут поганого? Звісно, ваша вибірка буде виключно про іміграцію через КУК і буде дуже показовою саме для провінційного етапу. Але погоджуюсь, що це набагато простіший варіант і більш оптимізований під КУК. Але, кому цікаво, раджу заглянути на іміттрекер для глобальної картини федерального етапу ;)
-
Спільното, підкажіть, будь ласка, стосовно планування зустрічей. 1. З роботодавцями для мене якось не дуже зрозуміло, як я можу так заздалегідь домовитись віддалено на конкретну зустріч? У мене є наразі кілька підтверджень стосовно можливих контактів, але не думаю що за місяць вони готові будуть визначити точну дату і час 2. По ріелторах підкажіть, будь ласка, якісь контакти 3. Які школи порадите? Чи треба туди заздалегідь писати, чи можна просто приїхати вже будучи на місці? 4. Як ви домовлялись про зустрічі з волонтерами і представниками з конгресу? 5. Які відвідували місця? Дякую, наперед))