Імміграція до Манітоби
-
Дмитро, а що в тому є страшного? Будь-який ресурс потребує реєстрації. Такий у нас вже світ. І там не треба вказувати паспорт, номер картки і тому подібне. А статистика збирається з усього світу, що ж тут поганого? Звісно, ваша вибірка буде виключно про іміграцію через КУК і буде дуже показовою саме для провінційного етапу. Але погоджуюсь, що це набагато простіший варіант і більш оптимізований під КУК. Але, кому цікаво, раджу заглянути на іміттрекер для глобальної картини федерального етапу ;)
-
Спільното, підкажіть, будь ласка, стосовно планування зустрічей. 1. З роботодавцями для мене якось не дуже зрозуміло, як я можу так заздалегідь домовитись віддалено на конкретну зустріч? У мене є наразі кілька підтверджень стосовно можливих контактів, але не думаю що за місяць вони готові будуть визначити точну дату і час 2. По ріелторах підкажіть, будь ласка, якісь контакти 3. Які школи порадите? Чи треба туди заздалегідь писати, чи можна просто приїхати вже будучи на місці? 4. Як ви домовлялись про зустрічі з волонтерами і представниками з конгресу? 5. Які відвідували місця? Дякую, наперед))
-
Це стосується тільки тих хто уже був на візиті, чи тих хто планує теж?
-
Доброго дня. А що таке форма 5257? Я отримав запрошення на візит у вересні, та не мав можливості приїхати раніше. Наразі ми з дружиною плануємо візит в кінці березня (вже маємо квитки до Торонто з 28 по 1), але ще не подались на візу (плануємо найближчим часом). В листі від КУК зазначається що за місяць треба повідомити про графік зустрічей в Вініпезі і є чорновик такого графіку де розписані по днях зустрічі з волонтерами, відвідування роботодавців, ріелторів, банків, шкіл, культурних закладів та день інтерв'ю з імміграційним офіцером. Це воно чи я щось пропустив?
-
Доречі про статистики. Є чудовий ресурс з аналітикою, якщо хто не в курсі. Будує чудові графіки хто коли і звідки подається. Передбачає час, коли отримаєте ППР на основі усіх даних і так далі. Дуже рекомендую. Створюєте свій аккаунт, вносите усі данні по вашому процесу і все як на долоні ;) myimmitracker.com/en/ca/trackers/consolidated-e-apr-tracker-express-entry-permanent-residency-application
-
Шановні візитери, Якщо вам не дуже важко, будь ласка, заповніть дану форму з датами про ваш процес. Ми отримуємо досить багато запитань щодо терміну проходження певних етапів. Якщо б була хоча б деяка інформація від наших візитерів, було б дуже добре. Дана форма не містить ні вашого імені, ні контактних даних forms.gle/SJmSfntbqq7VVHVt7 Дякуємо!
-
У вас повинен бути загальний план для візового офіцера, в якому всі дати співпадають- дата візита яку ви вказуєте, бронь житла на ці ж дати, бронь авіаквитків на ці ж дата та план візиту по днях на ціж дати. Потім ви зможете змінити дати візиту, залежно від дат на які вам дадуть візи. Але в пакеті документі все повинно бути логічно.
-
Там на одній формі електронний підпис, там де код в кінці генерується, всі інші форми треба друкувати та підписувати