Імміграція до Манітоби
-
Також... Важливо: МПНП напряму не видає ніяких документів та підтвердження про ваш візит до посольства, щоб вам відкрили візу. Візові питання - поза повноваженнями МПНП. Дуже просимо не писати в МПНП з проханням дати підтвердження візиту для посольства, бо 1) його не дадуть взагалі (маємо вже приклади), 2) ці запити забирають час у працівників МПНП
-
Також, щоб уникнути питань, пишіть у своєму листі, де вказуєте мету і т.д, що ви знаєте та розумієте правила перебування в Канаді з вашим типом візи, що не маєте наміру порушувати і таке інше, бо це буде перешкодою для майбутніх подорожей чи імміграції до Канади. Наголосіть, що 1) ви знаєте, що EV дає можливість у майбутньому почати процес імміграції до Манітби, але на цьому етапі ви тільки досліджуєте провнцію без будь-якої мети залишитись. 2) згадайте, що оскільки ви запрошені КУК, то ваш план перебування, зустрічі узгоджені з волонтерами КУК, які будуть допомагати по можливості. У вашому поясненні повинно бути чітко зрозуміло, що ви будете робити та яка мета візиту
-
Питання до експертів. Підкажіть, при подачі заявки на візит із всіх форм для заповнення не всі форми активні, а ті які активні, з них відкривається в pdf лише одна ІММ5713, інші при скачуванні випадають як Please wait.... Як можна скачати всі форми? Окрім того, всі форми заповнюються в ел. вигляді, не від руки ж? Як тоді поставити свій підпис? Заповнити в ел. вигляді, роздрукувати, підписати, відсканувати, завантажити?
-
Я теж нічого не вказував, але у мене і не було ні служби в армії, ні військової кафедри. Але якщо у вас була військова кафедра, то, як на мене, краще вказати. Це явно підпадає під визначення вказане в анкеті.