Імміграція до Манітоби
-
Funds must be readily available to you. For example, you can't use equity on real property as proof of settlement funds.
-
Ось із офіційного сайту
-
Кошти повинні належати вам. Вільні кошти мається на увазі. Рухоме та нерухоме майно ніяк не допоможе нажаль
-
Не має значення скільки саме вам не вистачає. Недостача недопустима нажаль. І цю різницю не можна перекрити оцінкою нерухомості
-
Це зрозуміло. На сайті пишуть про 16, а мін для чотирьох - 24
-
Квартира та машина не можуть бути доказом наявності коштів.
-
Чи потрібно мати всю суму відразу? Я указав вартість квартири у вкладці Assets і маю у вкладці Net Worth рекомендацію щодо суми ліквідних коштів - 16 тис. КАД, яка приблизно втрічи менша вартості квартири і водночас менша ніж мінімальні вимого по Express Entry на родину з 4-х - 24 тис. КАД. Це мене засмучує. Яку треба здобути суму? Мінімум по ЕЕ, чи те, що вони самі вказують/рекомендують в анкеті?
-
Добрий день/вечір! Підкажіть будь-ласка, у MPNP анкеті, коли заповнюєш вкладку Net Worth, які документи треба завантажити? Виписку з банківського рахунку?
-
Та це порівняно дуже мало. Свята були
-
я в лютому їду на візит) ще все попереду))
-
На цьому тижнi сдавали медицину у Сеулi. Вимоги до документiв однаковi (паспорт, 1 фотокартка 3,5*4,5), через 3 днi надсилають електронну вiдповiдь, сьогоднi отримали смс повiдомлення, що документи надicлали у Канаду до IRCC
-
Вiтаю усiх хто отримав ITA цього тижня. 💪Дуже дуже рада за вас, адже сама скакала вiд щастя у груднi.
-
Отримання ITA - це лише перший крок у імміграцію. Далі перевірка ваших документів і провінцією, і федеральними органами Канади, які "копають" добре, щоб мінімізувати ризики misrepresentation and fraudulent data. Якщо з документами все в порядку, то хвилюватись немає про що