Імміграція до Манітоби
-
О да. Трошки змінилось умови. Раніше майже усім давали...
-
Ну тоді додам ще, що Аваль надає таке саме + зняття готівки без комісій в усьому світі. Перевірив ;) називається пакет преміальний. Але там є деякі умови
-
Так так. Я ж кажу, що корисно ;)
-
Насправді нас трошки дурять банки, бо ці усі сервіси надає безпосередньо Віза, а не банк. А наші банки так жваво це подають як свою послугу. www.visa.com.ua/uk_UA/pay-with-visa/promotions/lounge-key.html . Але в будь-якому випадку інформація корисна для тих, хто збирається летіти.
-
Можливо комусь буде цікава інформація щодо перельоту, я після довгих пошуків спинила свій вибір на компанії KLM, квиток з Києва до Вінніпегу( дві пересадки) , з можливістю взяти багаж до 23 кг, ручна кладь до 10 кг та аксесуар, всього за 700 дол в дві сторони. Крім того ( враховуючи , що я банківський працівник) промоніторила всі переваги кредитних карт для подорожей і оформила Travel card в Альфа Банку( вартість 150 грн в рік обслуговування), але ця карта надає можливість: безкоштовного пакування багажу 10 раз на рік, безкоштовне відвідування Віп залів очікування в аеропорті для вас та супутника також 10 раз на рік, -50% на убер до та з Борисполя, та 3% кеш беку , який можна витратити на подорожі.
-
11 - 21 січня
-
Та куди ж вони дінуться? Виберуть 💯
-
Так. Все у кабінеті та маніпуляційній. Якщо хтось буде їхати з автовокзалу, то сідайте на автобус 182й. Їхати 20хв.
-
Я б сказав у середу 8го ;) бо вибірки по середах