Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Авто на візиті не є критичним, але якщо є можливість взяти, то можна набагато більше побачити. Деколи волонтери мають можливість трохи повозити по різних районах міста. Хто буде їхати, пишіть мені. Можливо, я буду мати час повозити вас трохи.
-
Були на візиті з чоловіком в вересні. Ми жили в українській сімї. Знайшли на facebook в групі. Критичної потреби в авто не відчули. Користувалися паблік транспортом, брали абонементи на тиждень. По google maps дуже зручно орієнтуватися. За 7 днів все заплоановане встигли і навіть більше).
-
так. ми 12го числа отримали номінацію, а 26 вже оплатили всі збори ЕЕ і засабмітили на федеральний етап. От теперь чекаємо з моря погоди :)
-
Ви ж провінційний етап вже пройшли? Ми будем подавати на номінацію
-
Але ж не забувайте, я ще не знаю результату. Я 10 днів тільки як усе засабмітив. Тому чекаю :) Можливо треба буде шось оновити за запитом від офіцерів.
-
Я оновив тільки Довідку з банку, бо ройшло 3 місяці уже з візиту... тому логічно, що баланс по карті треба оновити. А от по роботі додав лише пару актів виконаних робіт (бо я ФОП). Референси залишив як є. Не оновлював.
-
@olekssav а ви також оновлювали довідки з банку та з роботи перед тим як сабмітити на номінацію доки?
-
Ми жили в центрі. Ходили багато пішки. І віддалені частини їздили автобусом. Купували "сетами" по 5 штук. Там працював трансфер. За 9 днів використали 4 штуки на 2х, тобто 20 поїздок. От тільки не пам'ятаю скільки обійшлося за сет... 12 чи 13 доларів здається.
-
Дякую
-
Так, їздили в 2 х і були без авто
-
Дякую. Тобто обмежень по кількості поїздок там не має?
-
Я уже там дивився, але толком і не зрозумів що до чого. Що таке Max 5 Pass і Superpass? Як вони діють, які обмеження? Про трансфери теж незрозуміло. Там пишуть що в одноразові квитки вони включені а в проїзні ні. Тому думав може хтось користувався ними і зможе пояснити
-
Подивіться тут, боюсь помилитися. winnipegtransit.com/en/fares/transit-fares
-
Дякую. А вартість і типи проїздних не підкажете?
-
Проїзні квитки є. Одноразовий квиток коштує $3 і діє протягом години і 15 хвилин, тобто ви можете придбати його в одному автобусі, а потім використати в іншому при пересадці. Взагалі, публічний транспорт тут доволі зручний. Відстежувати час відправлення автобуса з вашої зупинки можна просто з Google maps. Щодо часу подорожі, я б сказав хвилин сорок в середньому займе дістатися із околиць до центру
-
Доброго дня. А можете більш детально розповісти про транспорт? Зокрема цікавить скільки приблизно часу добиратися з передмістя до центру і система оплати - чи є них поїздні квитки. А то я на їхньому сайті щось толком розібратися не можу.
-
Дякую дуже)