Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Вітаю усіх з Новим Роком! Щойно отримав LAA у подарунок. Щось ніяк не можу второпати з цього листа, там написано що треба зачекати 48 годин перед отриманням доступу до повної форми аплікації на сайті MPNP, я правильно зрозумів, чи ні? Тому що зараз моя аплікація не дозволяє і не вимагає завантаження ніяких документів.
-
Так, ок. Для чого засумнівалася,бо попередній мій профіль заповнював репрезентант назаповнював там мені, а потім я сама все робила,тому зі старим профілем є розбіжності.Ось і думаю є сенс той старий профіль світити чи ні. А з приводу UCI там не обовязкове поле,тому я не вказувала.Але як варіат можна
-
У мене штук 5 профілів ;) хто заекспарвися хто нот еліджибл хто віздрав... Жодного не вказував адже не було активного імміграційного процесу. Вони просто були
-
Привіт всім, підкажіть свою думку,хто як вказував в ЕЕ, у кого був попередній профіль. В Application Profile details,питається чи я колись аплікувала до IRCC. Я вказала так і попередній номер профілю ЕЕ, який я withdraw. Цікаво, хто як вказував у себе.
-
Аааа, ось навіщо він. Для паперових форм. Тепер усе ясно. Дякую, що розкрили очі ;)