Імміграція до Манітоби
-
Справа в тому,що я вже зробила переклади, договорів, референцій. 😁Але там досвід є досить не значний, референцій нема тільки умови. Ось і думаю,навіщо оце все.
-
Привіт))) Ага, окей. І виходить,якщо в ворк зараз вказали досвід роботи, то потім сто відсотків треба удоводнити чи можна той досвід перенести у персонал. Чи краще як пише Олексій, видали досвід, який вважаємо за непотрібний чи весь, а потім вже додати в ворк чи в персонал після ІТА?
-
Ми видалили увесь ворк хісторі на етапі ІТА для дружини. Балів воно не дає, а робити перклад документів не хотілось. Тому просто усе запишіть в персонал хісторі, а ворк хісторі залиште пустим.
-
Продивлювалася переписку,виникло питання. Бо отримали номі, і зараз вирішуємо можн якийсь досвід просто не показувати для чоловіка. Я не зрозуміла про персонал хісторі. Це коли вже отримаємо ІТА, і там буде така можливість вибирати чи у ворк чи у персонал хісторі? Бо зараз я продивлювалася в ЕЕ, щось я не бачу такої опції.
-
Дуже дякую)) Так усiх вiтаю с Рiздвом, особливо хто святкуе сьогоднi, Eвропа, Пiвнiчна Америка. Тiльки гарних новин по iмiграцii, сил та натхнення!
-
Дякую,Наталя😊,за гарне і дуже суттєве привітання🤗Не знаю хто як, а ми на пару деньків до Італії, відволіклися так сказати))) Також зі святами, багато радості і спокою водночас🎊🎉
-
Теоретично так, але вважаю, то вже ви маєте прийняти рішення. Може хтось відзовється у кого така сама ситуація. Але дивіться, номінацію ви отримали згідно з нинішнім номером ЕЕ та job seeker кодом. І номінація вам підгрузилася до цього профілю, чи буде така можливість з новим. Чи може це в загалі не впливає. Якщо дізнаєтесь,то напишіть будь ласка.
-
Ір, дякую😉Взаємно)))
-
Так так, бігаємо,домовляємось,перепровіряємо :) І Вас з наступаючими святами! Новий рік має бути насиченим та неповторним! :ca:
-
Щось тут всі мовчуни, напевно зайняті з документами, але я хочу всіх привітати з наступаючим Різдвом (для тих, хто святкує 25), та просто з Новим Роком! Побажаю лише швидких інвайтів тим, кому вони дуже потрібні, швидких noi, номі та ita!) Та гарних лендингів!)))
-
Наталя, дуже вас вiтаю! I з початком федерального етапу;)
-
🇨🇦
-
Номінація прийшла 20 грудня
-
Дякую). Подавали на MPNP на початку жовтня
-
Вітаю!!!А коли ви подавали документи и коли отримали номінацію?
-
Можливо хтось підкаже стосовно профілю ЕЕ. Він у нас до лютого. Теоретично якшо вибірка ЕЕ буде на початку січня то ми встигаємо зробити медицину і завантажити всі доки.. чи треба профіль перестворювати ?
-
Привіт Усім вітання хто нещодавно отримав номі та іти))) Нас теж Миколай не обминув і ми отримали номі😊
-
Таак, дяякуююю))))Так вже буду записуватися на медицину.
-
ТАК ТАК ТАК! Вітаннячка! Почався процесс довідок та аналізів :)
-
Спасибі, Анастасія🥰😘
22 Jan 2023, 05:40
41534/231502
12 minutes ago