Імміграція до Манітоби
-
Ви йдете через Express Entry, що вам потрібна оцінка? Чи яку оцінку ви маєте на увазі? Для подачі через провінційну програму (non-EE) не треба оцінки. По балах рахуєте, як 2 роки післяшкільної освіти.
-
За цю допомогу я знаю, просто знайомі перепитують і я б хотіла їм не чутки, а пряме посилання скинути☺️ Ще раз дякую!
-
Хтось мав вже досвід з оцінкою освіти? Як оцінюють 4 роки коледжу після 9го класу ?
-
Якщо ви стурбовані отриманням разової допомоги 3000 доларів, то ця допомога не буде враховуватись.
-
Дякую величезне☺️
-
Ось тут також про процес оцінки фінансового стану апліканта під час розгляду аплікації на ПР федеральним урядом. Розгляд включає оцінку фінансового стану, беручи до уваги рівень зарплати на роботі та отримання фінансової допомоги www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/economic-classes/provincial-nominees/determining-admissibility.html
-
Тільки один з прикладів www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/humanitarian-compassionate-consideration/processing/dealing-with-inadmissibility/financial-inadmissibility-social-assistance-a39.html
-
Доброго дня) підкажіть, будь ласка, де на сайті IRCC я можу перечитати про обмеження щодо financial support від держави перед подачею на PR. Про те що це може бути перешкодою для отримання. Я намагалась різними запитами знайти і шось сьогодні у мене не виходить знайти потрібну інформацію🙈🥲
-
Дякую
-
Вам не треба вказувати заклад! Ви подаєтесь як фізична особа
-
В цьому чаті тільки теми, які стосуються імміграції
-
Сюди будь ласка з цими темами t.me/ManitobaLife
-
В моєму будинку можна жити з тваринами. Це в даунтауні.
-
Це перший крок - інформація про заявника. заявником може бути як фізична особа, так і організація (включаючи і якийсь навчальний заклад). Це не є ваш навчальний заклад
-
Вибачте де це?
-
Клікніть внизу чекбокс на згоду
-
Для фізичних осіб закрито
-
В моєму будинку живуть ВСІ з тваринами. Є такі собаки, які стоячи біля мого сина (116 см) носом торкаються друг друга
-
так ви і є фізична особа. Вам не треба вказувати організацію. Переходьте до наступного кроку.
-
Коли я ставлю що фізична особа то не пускає,а пускає коли юридична особа
22 Jan 2023, 05:40
415/235433
18 minutes ago