Імміграція до Манітоби
-
Одне із питань - чи є у вас підтримка від Манітоби. Якщо є то треба ввести номер. От якраз він і буде вам надісланий на емейл
-
Знаходите на сайт MPNP реєструєтесь і заповнюєте анкету
-
А на сайті провінції Манітоба ви робили аплікацію? Expression Of Interest?
-
По імейлу
-
Я не робив на сайті MPNP аплікацію EOI. Чи то є необхідно?
-
Вітаю усіх! Щойно повернувся з ознайомчого візиту і виникло таке запитання: як надсилають ITA? По е-мейл?
-
Настрій святковий🤩 але працювати треба)) чесно кажучи, я ще не питала в які дні в нас у компанії відпочивають, але гадаю як всі, 25го, 31го скорочений день, ще може 26го на боксінг день буде вихідний, але невпевнена. В школі куди діти ходять 1й клас вже з 20го грудня канікули до 6го січня, 5й клас з 24го йде на канікули)
-
мабуть ИТА роздають :)
-
Я ще при поданні аплікації до МПНП додала і новий і старий профіль експрес ентрі, але чомусь попросили вислати ще раз. Так що думаю що то індивідуально, але насправді краще перевірити всі документи та дані кілька раз, бо знаю людину котра в день свого народження була викинута із ЕЕ пулу, as she does not meet the minimum criteria.
-
У багатьох кандидатів спливає термін дії ЕЕ профайлу. Цим кандидатам необхідно створити новий. Крім того, наш офіцер просить нагадати: "Could you please remind them to enter their Express Entry numbers in their MPNP application. I guess some of them have forgotten."