Імміграція до Манітоби
-
Ахха) то міф) точно ні в них майже кожен тиждень maintaining
-
мабуть ИТА роздають :)
-
Той момент, коли пішла новий профіль робити _ а сайт зараз не працює(
-
А що ви думаєте про холідейз у Канаді?) Точніше, як ви там працюєте, чи багато вихідних? Крістмас муд якось впливає ж на всі робочі процеси? Бо якщо наприклад в Україні , то в нас пів країни випадає на 2-3 тижня🤪
-
Вже розібралась, то я про ЕОІ мала на увазі. Він за рік буде експаерд
-
В сенсі? Хіба вам не дається обмежений час на подачу на mpnp після вибірки?
-
А якщо й сам mnpn до лютого? Там здається після закінчення терміну, він теж ліквідується, і новий потрібно?
-
tak, withdraw the profile
-
Але старий потрібно буде видалити? 2 ж не можна?
-
Я ще при поданні аплікації до МПНП додала і новий і старий профіль експрес ентрі, але чомусь попросили вислати ще раз. Так що думаю що то індивідуально, але насправді краще перевірити всі документи та дані кілька раз, бо знаю людину котра в день свого народження була викинута із ЕЕ пулу, as she does not meet the minimum criteria.
-
Так, тому що все одно необхідно буде поновити профайл.
-
Тобто, краще зараз створити новий профіль і в mpnp додати вже новий номер та job seekers? Я думаю вже 3 дні про це! Побігла!
-
У багатьох кандидатів спливає термін дії ЕЕ профайлу. Цим кандидатам необхідно створити новий. Крім того, наш офіцер просить нагадати: "Could you please remind them to enter their Express Entry numbers in their MPNP application. I guess some of them have forgotten."
-
Confirmed ))
-
У Варшаві у двічі дешевше ;)
-
Ми з дружиною зробили у Варшаві. Теж класно. А от малого доведеться робити у Києві. Ціна питання 240 доларів. Черга 10 днів
-
Щодо медицини та довгої черги, ми в свій час їздили до Молдови, Кишинів. Там не було черги зовсім. Все швидко в сучасній клініці та без додаткових оглядів зробили. Загалом з дорогою туди-назад та проживанням вийшло дешевше та швидше ніж в Києві...
-
Ааа) ну тоді так)
-
А дружина сама собі замовила :) Так само через ключик.
-
Я не знайшла як за двох подати. Там тільки один можна взяти док(
22 Jan 2023, 05:40
41681/235417
5 minutes ago