Імміграція до Манітоби
-
О_о дивно...
-
Це просто тест ;) фото завантажується
-
Супер. Я тому і спитав про паспорт, бо є різні думки щодо цього... Треба чи не треба ;) у чек листах що були згадані вище чітко написано, що паспорт треба. А от якщо в ЕЕ на нього запиту не було, то і подавати його не треба. Отака моя думка ;)
-
О ще таке, паспорт УКР треба? Чи їм закордонного достатньо?
-
О. Якщо так, то це супер. Бо я от пеерглядаю форми і в цілому вони повторють всі ті питання, що в експресс ентрі були. Можливо це для іншого стріму або навіть паперової подачі. А по дружині - ви взагалі ніяких робочих документів не додавали? Чи в ЕЕ у вас у дрижини нічого не було зазначено тому і не додавали її документи?
-
Ще ні :) Але там стільки форм, що їх 3 дні заповнювати :)
-
Тільки но більш детально подивився на всі ті форми, що на кроці 2... Їх усі треба буде заповнювати?! Якщо так, то час вже зараз починати :) Я думав я ЕЕ профіль дуже довго заповнював з усіма цими ворк хісторі та нвчанням...
-
Дякую. Питав, бо теж дзвонив ;) а вони відмовили. Спробую бути більш наполегливим ;)
-
Ага. Супер ! дякую. тоді буду штурмувати мед клініку :) Бо це найдовший процес.
-
А от наші чомусь морозяться...
-
От і мені так сказали. А в Польщі у доктора є якась система еМедікал і він усе туди загрузив. І сказав що офіцери все з тієї системи бачать. Тільки потрібно дати їм номер чи штрих-код...
-
-
Спробую їм ще раз подзвонити. Дуже дякую
-
Пізніше
-
Тому малого будемо проходити у Києві
-
Не варто, однозначно. Я та дружина вжле склали мед екзамен наперед у Варшаві. А от в Києві відмовили нам проходити заздалегіть :( сказали лише за запитом від Канади... Отакі справи... Тому мусимо чекати