Імміграція до Манітоби
-
Друзі, а хто нещодавно проходив ЕЕ процес? Список документів дадуть лише після того, як нас остаточно виберуть з ЕЕ пула. Усі документи, в цілому, готові, але є питання про "несудимість", бо, наскільки я зрозумів - вона НЕ обов'язкова і її навіть можуть не запросити. Так от питання, чи потрібна вона для українців? Комусь запит на неї робили? І, якщо так, то чи потрібна така сама для дружини (я основний палікант).
-
Дуже дякую;)
-
Це те що ми робили вчора ;)
-
Менi подобаеться цей танець😂
-
Вітаннячка! Летимо до мрії!
-
Олексiя, Iрину, Вiталiя ще раз вiтаю з нoмiнацiею. Я теж вчора отримала. (тiльки вчора побачила цей новий чат). Ще раз велика-превелика подяка волонтерам КУК за помiч та пiдтримку. Вчера теж вiд щастя так кричала, що налякала дiтей. От такий взрив емоц iй. Отож рухаемось далi🚂 Всiм бажаю швидкого процеса, усе вiдбудеться - головне вiрити i не зупинятись на досягнутому!
-
-
Нічого собі, швидко. ми налаштовувались на 12-18 міс+
-
Мерсі! 💪
-
Вітаю!!!😊
-
значить так, дозагрузила ЩЕ раз новий профіль, хоч він там уже був і також відправила їм на почту just in case разом із підтвердженням того, що мій MPNP оновлений. А тепер передісторія, на момент отримання ITA у мене був створений старий профіль, а після того я подала документи уже з новим та подала новий і старий expired профіль як і вимагалось. Напевно вони не дійшли до нового. Надіюсь, що це не вплине на результат. Відпишусь тут як буде апдейт. Знаю, що Влад (ми були разом на візиті) отримав таке ж (якщо ви тут, напишіть мені в приват) Знаю що є скайп група укр. по імміграції в Манітобу, та на жаль в Еміратах заблокований скайп, тому не можу туди зайти і зв'язались із ним.
-
Я би порадив НЕ скріни робити, а відкрити 2 вікна. Одне звичайне, а друге у інкогніто моді або в іншому браузері. І просто копіювати :) Навіщо переписувати, якщо можно копіювати?
-
Я робила так, за день до закінчення старого профілю створила новий. а старий withdraw. Для зручності, пройдіться по профілю та зробить скріншоти усіх даних. так буде швидше заповнювати. Уже точно не пам'ятаю, але здається проблема там тільки із створенням нового Job seeker profile. Оскільки треба реєструвати іншу почту.