Імміграція до Манітоби
-
Нічого собі, швидко. ми налаштовувались на 12-18 міс+
-
як я десь вже писав, візитери з кінця лютого чи початку березня у листопаді вже отрмали іммігрант візи та взяли квитки до Вінніпегу. Дуже швидко відбувається розгляд
-
Мерсі! 💪
-
Вітаю!!!😊
-
значить так, дозагрузила ЩЕ раз новий профіль, хоч він там уже був і також відправила їм на почту just in case разом із підтвердженням того, що мій MPNP оновлений. А тепер передісторія, на момент отримання ITA у мене був створений старий профіль, а після того я подала документи уже з новим та подала новий і старий expired профіль як і вимагалось. Напевно вони не дійшли до нового. Надіюсь, що це не вплине на результат. Відпишусь тут як буде апдейт. Знаю, що Влад (ми були разом на візиті) отримав таке ж (якщо ви тут, напишіть мені в приват) Знаю що є скайп група укр. по імміграції в Манітобу, та на жаль в Еміратах заблокований скайп, тому не можу туди зайти і зв'язались із ним.
-
EE профіль буде мати інший номер.
-
А сам код ЕЕ такий же? Чи інший буде?
-
Я би порадив НЕ скріни робити, а відкрити 2 вікна. Одне звичайне, а друге у інкогніто моді або в іншому браузері. І просто копіювати :) Навіщо переписувати, якщо можно копіювати?
-
Я робила так, за день до закінчення старого профілю створила новий. а старий withdraw. Для зручності, пройдіться по профілю та зробить скріншоти усіх даних. так буде швидше заповнювати. Уже точно не пам'ятаю, але здається проблема там тільки із створенням нового Job seeker profile. Оскільки треба реєструвати іншу почту.
-
Як його краще переносити? Спочатку новий створити, а потім старий withdraw? Хтось знає?
-
Так, в вас вже все є!) Іта отримуєте і все заморозиться, але ви ж ще повинні всі доки за 60 днів надіслати. Тобто навіть якщо іта в січні, то +60 це березень.
-
так я все оновила. іду відправлю ще раз і відпишусь. дякую
-
і те що він до квітня мене не повинно турбувати
-
Так краще оновити... Я забув і мій до квітня дійсний.. Але, якщо не помиляюсь, то після потрапляння в пул ЕЕ все заморожується
-
Це мене дуже хвилює! Цей термін валідності профілю. Напевно теж новий піду створю, бо старий лише до березня, я ще не отримала запрошення нікуди) Все буде добре!
-
уже пишу їм
-
Ох! Ну думаю все буде добре. Вони хочуть дати, ви хочете взяти! Значить домовитесь :)
-
Я коли була на візиті в мене був один профіль, потім я його обновила, і коли submitted the profile використала нові дані і відправила имейл. біжу стати новий. confused
-
Тобто вони не можуть в старий профіль додати номі? Тому що він закінчується?
-
все перевірила і все добре.
22 Jan 2023, 05:40
41749/235977
26 minutes ago