Імміграція до Манітоби
-
Так, в вас вже все є!) Іта отримуєте і все заморозиться, але ви ж ще повинні всі доки за 60 днів надіслати. Тобто навіть якщо іта в січні, то +60 це березень.
-
так я все оновила. іду відправлю ще раз і відпишусь. дякую
-
і те що він до квітня мене не повинно турбувати
-
Так краще оновити... Я забув і мій до квітня дійсний.. Але, якщо не помиляюсь, то після потрапляння в пул ЕЕ все заморожується
-
Це мене дуже хвилює! Цей термін валідності профілю. Напевно теж новий піду створю, бо старий лише до березня, я ще не отримала запрошення нікуди) Все буде добре!
-
уже пишу їм
-
Ох! Ну думаю все буде добре. Вони хочуть дати, ви хочете взяти! Значить домовитесь :)
-
Я коли була на візиті в мене був один профіль, потім я його обновила, і коли submitted the profile використала нові дані і відправила имейл. біжу стати новий. confused
-
Тобто вони не можуть в старий профіль додати номі? Тому що він закінчується?
-
все перевірила і все добре.
-
стоп люди прийшов щойно ще один емейл.
-
Вітаю!!!! До нового року класні подарунку 💃🥳🍷
-
👍👍👍👍👍👍👍👏👏💪💪
-
так, читала на форумах що таке може бути. Нажаль ЕЕ профіль ще також без змін. 🙏🏻🤞 я така рада, ніби я номінацію отримала😁
-
Вітаю!!! 🥳🥳🥳
-
Ну от якось дивно цей статус змінюється. в мене ще й досі ассесмент ін процесс. Первіряйте про всяк віпидок профіль ЕЕ. Бо Манітоба нічого не прислала на пошту
-
🤩вау, та це супер швидко. У нас 10 грудня статус змінився на Assessment in Process. Ми ще Ждуни на номінацію😁
-
трошки таймлайну: 11.09.2019 - interview with immigration officer in Winnipeg 18.09.2019 - EOI request / EOI sent 25.09.2019 - Letter of Advice to Apply (LAA) 30.09.2019 - Documents sent (status Received) 11.12.2019 - status Assessment in Process 12.12.2019 - +600 points to EE profile
-
Дякую!
-
вітаємо🥳, молодці.👍👍👍 а коли подавали документи?
22 Jan 2023, 05:40
41759/235842
about 2 hours ago