Імміграція до Манітоби
-
Так
-
А для федералів цілком можливо продемонструвати, що кошти власні, за рахунок договору купівлі-продажу.
-
Я що маю на увазі. Основне - щоб у офіцерів не було питань. Хіба офіцери Манітоби можуть бути більш прискіпливими, ніж федерали?
-
Дивіться на сайті поограми Манітоби
-
Ок. Навіть якщо так, хіба правила по наявності коштів для ЕЕ та провінції не однакові? Суми принаймні співпадають.
-
Мар'яна, це фейк
-
uaexpert.blogspot.com/2016/07/blog-post_3899.html?m=1
-
Етап номінації
-
Так. Але ж, якщо я правильно зрозуміла, тільки на етапі ЕЕ доведеться показувати наявність коштів? Др того можна показати нерухомість - квартиру. Чи ні?
-
До ЕЕ ви дійдете вже тільки потім
-
При чому тут ЕЕ? Манітоба має свою систему номінації
-
Я не зовсім розумію :-)
-
Але якщо квартира продана, хіба не достатньо в ЕЕ дати довідку про стан рахунку та документ про продаж квартири? Навіщо 6 місяців, якщо це прозорий дохід
-
Дякую всім за інформацію та поради.
-
Нехай питає. Офіційно не вимагають.
-
Але офіцер про це постійно питає тим не менше
-
MPNP не вимагає довідку з банку під час ознайомчого візиту.
-
Дмитро, це зрозуміло. Я сподівався зробити це після проходження інтерв‘ю. Бо зараз я ще навіть не знаю результат цього інтерв‘ю.
-
Якщо їдете без довідки з банку на візит, то будьте готові пояснити, де візьмуться гроші через місяць
-
Чи ви розумієте, що дати довідку про кошти потрібно буде буквально через місяць чи два після візиту? Ви приїхали на візит, пройшли інтерв'ю, поїхали назад, через 1-2 тижні у вас invitation to apply. Подались на EOI. Кілька тижнів - вибірка. От у вас є 60 чи 90 днів, щоб податись на номінацію. Тобто тут вже потрібна довідка без варіантів
22 Jan 2023, 05:40
41838/235586
about 2 hours ago