Імміграція до Манітоби
-
Я не зовсім розумію :-)
-
Але якщо квартира продана, хіба не достатньо в ЕЕ дати довідку про стан рахунку та документ про продаж квартири? Навіщо 6 місяців, якщо це прозорий дохід
-
Дякую всім за інформацію та поради.
-
Нехай питає. Офіційно не вимагають.
-
Але офіцер про це постійно питає тим не менше
-
MPNP не вимагає довідку з банку під час ознайомчого візиту.
-
Дмитро, це зрозуміло. Я сподівався зробити це після проходження інтерв‘ю. Бо зараз я ще навіть не знаю результат цього інтерв‘ю.
-
Якщо їдете без довідки з банку на візит, то будьте готові пояснити, де візьмуться гроші через місяць
-
Чи ви розумієте, що дати довідку про кошти потрібно буде буквально через місяць чи два після візиту? Ви приїхали на візит, пройшли інтерв'ю, поїхали назад, через 1-2 тижні у вас invitation to apply. Подались на EOI. Кілька тижнів - вибірка. От у вас є 60 чи 90 днів, щоб податись на номінацію. Тобто тут вже потрібна довідка без варіантів
-
Тому я і питаю. Продати житло, щоб мати гроші на рахунку і чекати 2-3 роки...
-
Я не можу нічого радити вам в цьому випадку. Майте на увазі, що процес імміграції може тривати довго через якісь додаткові питання та особисті ситуації. В когось це рік, а в когось 2-3 роки.
-
Дмитро, добрий день! На родину із 4-х потрібно мати приблизно 24000 cad. Тобто виходить, що якщо немає грошей на рахунку зараз, то можна і не їхати на візит? Бо як і у більшості людей у мене є квартира, яку я планую продати, але зараз ми тут живемо...
-
В аплікації до КУК є питання про наявність коштів у апліканта. Тому якщо аплікант відповів, що у нього є мінімально необхідні кошти, то яка проблема привезти довідку?
-
Якщо КУК цього не написав, уточніть, бо це нова вимога. У нас поки нема шаблону, тому візитери самі роблять ці документи
-
Тому дуже логічно було б везти і довідку з банку на візит, щоб офіцер все бачила. Ту саму довідку ви зможете вже підгрузити при подачі на номінацію
-
Ви приїхали на візит, через кілька тижнів вам дали invitation to apply. У вас є скільки? 2-3 місяці щоб податись на номінацію. А довідку про стан рахунку потрібно за 6 місяців. Тобто на етапі візиту у вас вже повинні бути ті кошти.
-
Так, я розумію. Дякую за обмін досвідом.
-
Більш того... Зараз необхідно показати стан рахунку за останні 6 місяців, якщо не помиляюсь. Якщо деколи на провінційному етапі можуть закрити очі на це, то на федеральному етапі (хоча довідки вже не потрібно) федеральний уряд може переглянути усі документи і попросити знову довідку
-
Ви можете на візиті сказати, що будете продавати нерухомість, але на етапі розгляду, якщо у вас не буде підтвердження коштів, то буде відмова
-
Ні, не визнає нерухомість. Немає жодного документу про таке. Всім без виключення необхідно надавати довідку про наявність мінімально необхідних коштів на рахунку
22 Jan 2023, 05:40
41849/235712
4 minutes ago