Імміграція до Манітоби
-
Чи ви розумієте, що дати довідку про кошти потрібно буде буквально через місяць чи два після візиту? Ви приїхали на візит, пройшли інтерв'ю, поїхали назад, через 1-2 тижні у вас invitation to apply. Подались на EOI. Кілька тижнів - вибірка. От у вас є 60 чи 90 днів, щоб податись на номінацію. Тобто тут вже потрібна довідка без варіантів
-
Тому я і питаю. Продати житло, щоб мати гроші на рахунку і чекати 2-3 роки...
-
Дмитро, добрий день! На родину із 4-х потрібно мати приблизно 24000 cad. Тобто виходить, що якщо немає грошей на рахунку зараз, то можна і не їхати на візит? Бо як і у більшості людей у мене є квартира, яку я планую продати, але зараз ми тут живемо...
-
Більш того... Зараз необхідно показати стан рахунку за останні 6 місяців, якщо не помиляюсь. Якщо деколи на провінційному етапі можуть закрити очі на це, то на федеральному етапі (хоча довідки вже не потрібно) федеральний уряд може переглянути усі документи і попросити знову довідку
-
Дякую.
-
Але ж у закордонному паспорті вказана дата народження.
-
Добрий день. Питання про свідоцтва про народження. Необхідні тільки на дітей, чи на дорослих також потрібно надавати?
-
Дякую за детальну відповідь
-
Дякую
-
В моєму запрошенні: you must provide original documents to support your profile summary. Тому я і питаю. Хтось пише, що потрібно мати prove of funds, а це вже може бути проблемою.
-
Ну взагалі КУК дає список усіх документів, що необхідні ще до вашого візиту. Все надсилаєте в електронному вигляді. Про детальний план і бюджет - це щось новеньке і якщо КУК цього ще не пише в листі, то, думаю, що в наступних запрошеннях це буде.
-
Добрий день! Запитання до тих, хто вже побував на інтерв‘ю. Де можна знайти перелік необхідних документів, які треба мати з собою?