Імміграція до Манітоби
-
Більш того... Зараз необхідно показати стан рахунку за останні 6 місяців, якщо не помиляюсь. Якщо деколи на провінційному етапі можуть закрити очі на це, то на федеральному етапі (хоча довідки вже не потрібно) федеральний уряд може переглянути усі документи і попросити знову довідку
-
Дякую.
-
Але ж у закордонному паспорті вказана дата народження.
-
Добрий день. Питання про свідоцтва про народження. Необхідні тільки на дітей, чи на дорослих також потрібно надавати?
-
Дякую за детальну відповідь
-
Дякую
-
В моєму запрошенні: you must provide original documents to support your profile summary. Тому я і питаю. Хтось пише, що потрібно мати prove of funds, а це вже може бути проблемою.
-
Ну взагалі КУК дає список усіх документів, що необхідні ще до вашого візиту. Все надсилаєте в електронному вигляді. Про детальний план і бюджет - це щось новеньке і якщо КУК цього ще не пише в листі, то, думаю, що в наступних запрошеннях це буде.
-
Добрий день! Запитання до тих, хто вже побував на інтерв‘ю. Де можна знайти перелік необхідних документів, які треба мати з собою?
-
Дякую за детальні комментарі.
-
3) "Перший час будемо шукати роботу і доходів не буде": Саме тому і проводиться візит та інтерв"ю, щоб зрозуміти: - чи людина готова до життя в провінції - наскільки кандидат на імміграцію відповідає вимогам ринку праці за залекларованою професією - чи кандидат зробив дослідження та контакти з потенційними роботодавцями та людьми професійного кола, щоб розробити план, як якйнайшвидше отримати роботу за своєю професією після імміграції до Манітоби
-
1) Основні статті витрат на перший рік. Так, витрати на daycare можуть бути одним з таких пунктів. 2) Основними джерелами, які дозволять вам покрити витрати у вас будуть накопичення, які ви привезете до Канади (довідку про це везете на візит, якщо не помиляюсь), та ваша робота. Виплати на дитину ви можете вказати також, думаю. Ті виплати залежать від ваших доходів за рік. Хтось отримує 500 доларів на місяць, а хтось $50 чи взагалі $0: все залежить від офіційного доходу на папері (декларації).
-
Підкажіть, будь ласка, наскільки детальним повинен бути план сімейного бюджету - помісячно витрати/доходи? Чи загалом за основними статтями річні суми? Чи правильно я розумію, що в бюджет можна/необхідно включати накопичення, що ми привеземо з собою, бо перший час будемо шукати роботу і доходів не буде? Чи потрібно включати специфічні витрати, наприклад, оплату за перебування дитини в школі в період канікул, бо самій дитині не можна бути вдома. І ще питання, читала що родина з дитиною може отримувати гроші на дитину. Чи варто показувати це в розділі "Прибуток"? Трошки сумніваюсь, з одного боку це державна програма підтримки для всіх, і працюючих у тому числі, з іншого боку це ніби як соціальна допомога. Вибачте, що вийшло багато тексту 😊