Імміграція до Манітоби
-
Уже надіслали документи та оплатили 500 кад. От чекаємо вже місяць. А статус не змінюється. От і цікаво
-
Ви маєте на увазі EOI чи ви уже отримали запрошення від MPNP і надіслали документи?
-
Доречі, і в мене є питання щодо статусу заявки в MPNP. Уже місяць висить у статусі "received". Там взагалі бувають якісь інші статуси? ;) Чи після received одразу буде або +600 або відмова? ;)
-
Можна в електронному форматі. Ми прийшли на співбесіду з ноутбуком. Показали усе на екрані, а потім відправили на електронну адресу офіцеру.
-
Дякую, Катерино, за детальний опис. Теж збираємось на візит, вчора отримали паспорти з візами ☺️🙃 Будемо мати на увазі, що потрібні ці доки. Підкажіть один технічний момент, report та budget потрібні роздруковані чи в електроному форматі? Якщо друковані, де можна надрукувати?
-
Дякую! Дуже корисно.
-
Ясно)
-
Дякую за інформацію! І вітаю)) До речі про експлораторі візит репорт це щось нове🙂 в нас такого не було))
-
Дякую
-
Друзі всім привіт! Хочу поділитися із вами щодо EV візиту який у мене сьогодні закінчився. Можливо комусь це буде корисне) 1. Я спланувала кожен день. В перший день обійшла 4 рекрутингові компанії. Получила багато інфи щодо можливості працевлаштування. 2. Обійшла українські школи, гуртки, та інші дитячі related місця 3. Банки, получила інфу по рахунках 4. Відвідала New Journey Housing воркшоп. Зустрілася із ріелторами. 5. Відвідала культурні пам'ятки Сьогодні мала інтерв'ю із Імміграційним офіцером. На що треба звернути увагу: 1. Employability багато питань було стосовно як я проробила ринок праці та ліцензування 2. Багато питань було стосовно шкіл та дітей 3. Housing Я привезла із собой великий пакет копій документів, але вони були не потрібні. Але 2 документи дуже важливі і їх у вас заберуть: 1. Exploratory Visit Report - я його написала з детальною інформацією що я зробила за цю неділю 2. Budget planner на рік. Цього у мене не було, то мені треба його відправити asap. Тут треба брати середню зп на яку ви претендуєте - Income і походіть по магазинах, розпитайте знайомих що скільки коштує і тд. P.S. якщо вас ця інфа не стосується будь ласка ігноруйте. Хочу подякувати Дмитру, Сергію, Оксані, Галі, Людмилі із Осередка, Ігорю, Христині за вашу підтримку та допомогу! Нехай вас та вашу родину оберігає Всевишній! Ви найкращі! До зустрічі! 🎈
-
Дякую за підтримку.
-
Щойно сплатив візовий збір та надіслав форми он-лайн. Час чекати та сподіватись, що все буде добре.