Імміграція до Манітоби
-
Плюс ще багато пластунів відвідує кадети. Там теж влітку є юнацькі табори
-
Плата за рік аж 150/рік :) якщо перший рік у Канаді, то плату не беруть ні за заняття, ні за табори (а це деколи $500-600 плюс дорога), але діти мають відвідувати Пласт хоча б з січня, щоб попасти під такі субсидії
-
Під час навчального року кілька походів-виїздів на природу (осінь, зима, весна) на 1-2 дні. Влітку табір на 2 тижні десь в Канаді. Часто в Альберті, в Джаспер, але буває і в інших провінціях. Цього року у нас був табір. З усієї Канади з'їхалися пластуни 12-18 років
-
Пласт - це передусім скаути. Для дітей вашого віку заняття щопонеділка з 6:30 до 8:00 вечора
-
6151 км )))
-
Від Монреалю до Вінніпегу через усю провінцію Онтаріо їхати 3 дні, по 10-11 годин на дорогу з досить короткими зупинками. Ми їздили наприкінці літа Вінніпег-Торонто-Ніагара-Оттава-Монреаль-Квебек-Монреаль-Вінніпег
-
Плата за авто знімається після повернення машини. Тому, так ви можете замовити автомобіль в Монреалі та взяти авто вже в Вінніпезі.
-
Дуже важко їхати буде особливо зараз, коли наступного тижня можливий сніг у Північному Онтаріо та Манітобі
-
Катя, можна, але це 3 дні на дорогу
-
Enterprise
-
Budget.ca
-
Ну так
-
Якщо є, але вигідніше букірувати онлайн, то це означає що є?
-
В мене саме питання чи є така послуга наприклад як у Києві я беру авто їду до Одеси і в Одесі здаю в тій же конторі в якій брала у Києві
-
Поясніть для чого. Можливо, краще замовити онлайн?
-
Дякую Дмитро! Буду вдячна вам якщо розповісте про них , про їхні активності. Думаю у вас серед всіх тут, найбільший досвід.
-
Пласт. Тут точно знайдуть друзів на все життя
-
Підкажіть будь ласка, чи можливо узяти в аренду машину у Монреалі і сплати її у Вінніпезі?
-
Дякую!
-
Бачу що в них до 17 років
22 Jan 2023, 05:40
41948/229836
5 minutes ago