Імміграція до Манітоби
-
О так! Сьогодні ще більше снігу повинно бути)) вчора бачила ще гусей, мабуть вони теж не очікували такого, і дуже-дуже поспішали на південь))
-
Доречі, ми не надавали ні які довідки від працедавця)) якось обійшлося) але знаю, що є люди хто надавав)
-
Чесно кажучи, я не пам'ятаю які саме ми документи надавали, але начебто копії дитячих свідоцтв не надсилали.. чоловік цим займався😁 Але точно не купували квитки на літак поки не отримали візу)) і вам не раджу)) Увесь процес отримання візи зайняв мабуть десь місяць, ми у середині березня отримали листа, і одразу подалися на візу, а потім 5го квітня вже отримали візи)) чоловіка день народження, тому запам'ятала😊
-
Дмитро, треба довести,що ви повернетесь в Україну з Канади, я отримала перший раз відмову, тому що не врахувала цього. Так додавайте свідоцтво про одруження( переведене на англ мову), лист від працедавця також, де вказано буде, посада, заробітна платня, ваші обовязки,щоб було видно що ви важлива лбдина на фірмі, що на вас будуть чекати, і що це на потреби консульства лист. Також додайте до цього ретельний план вашого візиту,думаю у вас є приклад. Також при другій спробі подачі, я написала лист пояснювальний мою ціль візиту, і чому я повернуся. З приводу житла, напишіть в фейсбук, можливо хтось відзоветься. Я так, наприклад, не тільки знайшла місце проживання, але й достатньо контактів працедавців. Напишіть також яка у вас професія та у дружини. Я подавалась дистанційно,мені здається це кращий варіант.
-
І ще може хто знає чи є якісь обмеження в тривалості ознайомчого візиту - мінімальна чи максимальна кількість днів?
-
Дякую за інформацію. А скільки у вас тривав процес оформлення візи? Я маю на увазі від моменту подачі заявки до отримання паспорта з візою. І ще, які документи ви подавали окрім стандартних аплікаційних форм? На сайті візового центру вказано що необхідно подати копії внутрішнього паспорту, свідоцтва про одруження і народження дитини, а коли заповнюєш заявку онлайн, то цього не вимагається. Принаймні я не знайшов пункту куди можна було б завантажити ці документи. Як у вас було? І чи подавали ви копії авіаквитків? Також цікавить як відбувається передача паспорта в посольство для вклейки візи у випадку онлайн подачі?
-
Привіт! Вітаю! Стосовно візи ми подавалися онлайн, надавали детальний план візиту по днях, заброньоване житло на airbnb, хоча потім, після отримання візи, відмінили його)) сумму вказували 2,000 usd на двох, були 10 днів
-
Всім доброго дня. Я отримав запрошення на ознайомчий візит і зараз займаюся його плануванням. Буду вдячний будь-яким порадам від тих хто проходив цей шлях. Зараз найбільше цікавить оформлення канадської туристичної візи - скільки часу це займає, можливо є які особливості, на що звернути увагу, як краще податися - онлайн чи через візовий центр? Ще одне питання - проживання. Може хто порадить недороге житло на період візиту або є тут добрі люди, згодні прихистити у себе на недільку? Буду вдячний будь-якій допомозі. Інші питання будуть по мірі надходження.
-
Ми в Польщі за 4х платили до 10,000 грн у пана Марека) і ми малим ще й Варшаву показали... там дуже крутий музей Каперника, старший його досі згадує
-
Дякую 👍
-
Ну ви якось пережили :) Думаю, що ми також впораємось :) Доречі, а часу скільки зайняло? годинки 2 ? І я не зрозумів про різні черги... Там що, як в звичайній лікарні треба бігати по різним кабінетам, а в кожен кабінет окрема черга?!?! О_о Я думав, що ти назначаєш зучстріч і все для тебе... Зайшов, до одного, другого, третього у межах свого часу, на який ти записався...
-
Ну то не варіант... Поперше малому 6, що йому там робити? По друге там треба ночувати, потретє білети заздалегіть взяти не вийде. Брати треба максимум на тиждень вперед. Разом аж ніяк дешевше не вийде, а часу купу займе. Сумно, що маючи сертифікованих лікарів під боком маєш незрозумілу їх поведінку та ціну у 2 рази дорожчу за Польщу... Невже у нас в країні життя в 2 раза дорожче?
-
Варшава стає все привабливішою після таких розповідей :( а ціноутворення взагалі незрозуміле... В Польщі 10000 за трьох