Імміграція до Манітоби
-
Дякую 👍
-
Ну ви якось пережили :) Думаю, що ми також впораємось :) Доречі, а часу скільки зайняло? годинки 2 ? І я не зрозумів про різні черги... Там що, як в звичайній лікарні треба бігати по різним кабінетам, а в кожен кабінет окрема черга?!?! О_о Я думав, що ти назначаєш зучстріч і все для тебе... Зайшов, до одного, другого, третього у межах свого часу, на який ти записався...
-
Ну то не варіант... Поперше малому 6, що йому там робити? По друге там треба ночувати, потретє білети заздалегіть взяти не вийде. Брати треба максимум на тиждень вперед. Разом аж ніяк дешевше не вийде, а часу купу займе. Сумно, що маючи сертифікованих лікарів під боком маєш незрозумілу їх поведінку та ціну у 2 рази дорожчу за Польщу... Невже у нас в країні життя в 2 раза дорожче?
-
Варшава стає все привабливішою після таких розповідей :( а ціноутворення взагалі незрозуміле... В Польщі 10000 за трьох
-
Сумно, сумно аж за край (с)
-
А хтось проходив медицину у Києві? Мені озвучили 20000 грн за трьох і ТІЛЬКИ готівка... О_о Немає ніякої можливості оплатити онлайн? Дякую.
-
Не пам'ятаю точно, але скоріше за все це скорочена довідка розміром пів А4, де написано що такий то такий судимостей не має.
-
Всім привіт, підкажіть, хто замовляв собі довідку про несудимість онлайн? Заздалегідь вирішила дізнатися, ось сайт http://hsc.gov.ua/index/poslugi/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/ В описі зазначено, що є два види довідок: "скорочена" і "повна". «Скорочена» довідка буде включати відомості про відсутність / наявність судимості, «повна» довідка - відомості про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність / наявність судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України. Згідно cic, думаю потрібно замовляти скорочену (A police certificate is a statement that you do not have a criminal record or, if you have one, a copy of your criminal record) Хто яку замовляв?Дякую.
-
Sorry. This group is for Ukrainians and people related to Ukraine only.
-
Ну комісія там і так мінімальна. 40 кад за транзакцію... Тому на великих сумах це такий собі подарунок ;)