Імміграція до Манітоби
-
Спасибі
-
3.) На сайті пишуть про 1 рік, щоб отримати онлайн. Отримати персонально можна будь коли
-
У моно ніби навіть поки і комісії немає за зняття 🤔🤔🤔
-
Телефонувати вони кажуть, що вже не можуть відправити повторно. Скинули на емейл що їм відправити мейлом, щоб знову вони змогли щось робити. Я ще й маю 30бак заплатити, а де гарантія,що воно прийде цього разу? І розмовляють ніби це моя провина
-
Віртуальний лендінг: Всі інструкції приходять на електронну пошту. 1. На перший лист треба відправити інформацію про тих хто в Канаді з членів родини, а хто ще ні (дата 16.12.22) 2. Лист від IRCC що буде створено аккаунт. (17.12.22) 2. Далі чекаєш поки вони створять аккаунт на IRCC Permanent Residence Confirmation Portal (03.01.23). Маєш змінити пароль - ліміт по часу 7 днів. 3. Дають час ввести інформацію - 30 днів. 4. Я подала інформацію 5.01.2023 5. Прийшов PR Confirnation (eCoPR) - 21.01.2023 Тепер чекаю на пластик, але CoPR - це вже фінальний документ. На його завантаження з порталу дається 30 діб. 🎉🎉🎉
-
Валерія, а можете покроково тут розписати? Щоб хоча б направити людей?
-
Я. Пройшла лендінг😉 пишіть в приватні. Все онлайн. Нікуди не їздила
-
Потрібно писати до них на кризову форму або телефонувати.
-
У когось було таке, що після зняття restrictions новий ворк перміт не прийшов? Вже скоро пів року. Відправили два рази, перевірили адресу, але не доходить до мене
-
Якщо ви пройшли медогляд, то все ок. Дані пішли до IRCC. Моє повідомлення про те, що медогляд обов'язково проходити, якщо вас зобов'язали це зробити.
-
Я його в ЄС пройшов. Але там кров не брали. Тут прийшов до клініки, мене пригласили та сказали що мені не треба проходити. Але все одно стрьомно. Подивився кабінет ircc - повідомлень немає. Фух.
-
Ну я їхньої аплікації не бачив 😁 але їм також прийшло повідомлення у IRCC portal, що перміт скасований. Я спробую взнати деталі. Якщо ви пройшли медогляд, то вам нічого переживати.
-
А де там дивитися? Їм повідомлення надійшло? П.с. спітніли долоні..
-
Я так розумію Емерсон flagpoling то є добра опція - All in-person permanent resident landing appointments at our offices in Canada are suspended until further notice. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=748&top=22
-
Через емерсон можна все зробити.
-
що саме віс цікавить? Якщо сама процедура лендінгу то є опція поїхати в емерсон і все там зробити.
-
Скажіть, чи треба десь висилати ворк перміт для номінації чи пр?
-
Вітаю. Чи є в групі хтось хто приїхав до Канади по ворк перміт і вже тут пізніше проходив процедуру лендингу для ПР? Маю декілька питань, буду вдячна за відповідь.
-
Переніс запитання до відповідного чату і там відповів. t.me/ManitobaLife
-
Якщо я живу в маленькому містечку в якій інстанції брати аб'юз чек ?
22 Jan 2023, 05:40
42215/231680
about a minute ago