Імміграція до Манітоби
-
На рахунок квартири, вам потрібно буде шукати до когось підсилитися, бо більшість тих хто здає житло, просять показати суму від 3000$, можите попереписуватися з thorwin, запитати, но студії від 1000$
-
Дають готель на 30 днів, вистачить щоб знайти роботу і житло, підготуйте резюме ще до Канади, зробите всі документи, і зразу шукайте роботу і житло, сайт indeed, найкращий для пошуку роботи, на трак потрібно вчитися тут в Канаді від 5000-до 9000$, на доставці потрібно мати своє авто.
-
Підкажіть будь-ласка контакти перевірених перекладачів.
-
Добрий день! Тут на перший час Вам нададуть готель 30 днів + триразове харчування. В аеропорту або зустрінуть або є стійка з номерами готелів де є місця, усі вони поруч з аеропортом то чекати поки заберуть потрібно буде не довго. Поки будете жити в готелі Вам допоможуть зробити усі необхідні документи. Якщо будуть питання можете написати мені в приват, допоможемо чим зможемо👍 Не хвилюйтеся, усе буде гаразд. Ми самі приїхали 2 місяці назад, нам тут з усім допомогли, тут є велика українська діаспора і багато організацій. Добре що знаєте хоч трошки англійську, це важливо, бо усе одно потрібно буде спілкуватися з англомовними людьми
-
Добрий вечір. Виїжджаю до Манітоби 2 березня чоловік 46 років сім'ї немає . Хочу знайти кімнату або підселення поки влаштуюсь на працю . Може хтось хоче або має можливість прийняти тимчасово . Можу приглянути за дітьми допомогти літнім людям. Маю дві вищі освіти англійська мова слаба але розмовляю. Цікавий співрозмовник з гумором , тактичний . Не жадібний. Маю водійське посвідчення. Грошей дуже мало бо все втратив в Україні. Що було віддав на ЗСУ де служить мій син. Хочу працювати на траку. Або в доставці. Може є хто зможе на перший час підтримати?
-
Підкажіть, а як можна перевірити, чи не анульована віза? Лиш робити запит у IRCC? Чи про це також приходить повідомлення? Кілька раз вже зустрічав пости у Фейсбук та телеграм чатах, що деякі люди при спробі повторного в'їзду за кілька місяців після першого в'їзду дізнавались у аеропорту, що їх візи анульовані. Спільне у них: їхали перший раз літом, отримали гроші, поїхали назад. Тепер при chek in дізнаються, що візи анульовані.
-
Вітаємо, K_i_r_i_l️! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня/ ночі! Дуже багато інформації і не можу виділити для себе ту яка мені дійсно потрібна... Я ще не у Канаді, але планую туди їхати робити, а потім поступати до університету. Якщо вам не тяжко, можете будь ласка відповісти на питання: Що я повинен обов'язково знати до прибуття у Вінніпег? Куди я повинен записатися аби облегчити собі перші місяці життя там? І які документи я повинен обов'язково взяти? І якщо є якісь (лайфхаки), розкажіть будь ласка) Велике дякую!!😊
-
Я знаю вже про отель, про прибуття до аеропорта і що там робити треба, та також про волонтерів які там знаходяться)
-
Хтось знає можливо я вакансії для вчителів у Канаді або можливо хтось має контакти людей з якими можна обговорити цю тему
-
Доброго дня