Імміграція до Манітоби
-
Dmytro Дякую за відповідь. Можете будь ласка уточніть, що Ви маєте на увазі? В мене наразі немає ЕЕ профілю.
-
Прохання до тих, хто буде заповняти аплікації: діліться інформацією, скрінами (без персональної інфо, звичайно). У чаті багато нових людей, яким це буде корисно
-
Нагадую, що всі, хто отримав LAA, мають тільки 60 днів для подачі документів та заповнення аплікацій.
-
Звичайно, що є. Ви читали офіційний сайт? Остання вибірка була 22 листопада. immigratemanitoba.com/2022/11/ukraine-draw-8/
-
Доброго ранку. Так все ж таки є ця вибірка для українців? Вона в swo чи окремо? Дякую
-
Ну вони вже у Вінніпезі 😂
-
Посадили?
-
Буде залежати від авіакомпанії. Знайомі летіли Lufthansa у вересні, 10 числа, паспорт у жінки був до 30 вересня.
-
Доброго чи посадять на рейс до Канади з Данії якщо паспорт закінчується 23 січня Виліт 21.12 Не можу зареєструватись на посадку
-
Ви може мали на увазі Skilled workers in Manitoba, SWM, там також загальний пул, але для Манітоби. Це не Express entry.
-
Саме тому, провінційні програми окремо або комбінація провніційної програми інтегрованої з ЕЕ є реальнішим шансом швидше почати імміграцію, ніж чекати деколи роками на вибірку по СЕС ЕЕ
-
все, я вас почула, тепер все на свої місця стало, дякую.
-
Якщо по Канаді, то Express Entry. Там сотні тисяч чи мільйон людей з усього світу
-
це федеральний пул, там мільйони, а не сотні
-
все, зрозуміла. це не про express entry говорять як про “загальний пул”? що коли потрапляєш в нього, то типу в черзі за ще кількома сотнями людей по всій канаді
-
Це не програма, а просто критерії для кваліфікації CEC - Canadian Experience Class в межах Express Entry. Ви можете кваліфікуватись після повного року роботи в Канаді.
-
Зрозумів. Дякую
-
а як розшифровується СЕС ЕЕ і що це за програма?
-
Це по критеріях СЕС ЕЕ. Однак, СЕС буде пасткою для більшості. Люди будуть чекати там роками, як вже чекають, перебуваючи внизу пулу кандидатів
-
Тільки якщо ви зараз маєте ЕЕ профіль. Якщо ви починаєте без ЕЕ, то ні
22 Jan 2023, 05:40
4227/235098
3 minutes ago