Імміграція до Манітоби
-
"They should lower the points and we can meet the requirements so everybody can be on the same page and can get their permanent residence," said Mandeep Rohilla Всі протестуючі скоро поїдуть додому. Недавно розписували, як кілька таких студентів, що закінчили навчатись і працювали в банку в Торонто, так і не виконали умови і їх відправляють додому не дивлячись ні на що.
-
І правильно 👍 Канада не різінова
-
підкажіть будь-ласка як рахувати роки навчання. Дано: 9 класів школа+3 роки училище+ 5 років університет. І запуталася з повною освітою школа.
-
Клікніть на Edit Вам система запропонує документи. Для CUAET скан паспорта та віза можна завантажити
-
@weswestern Я також бачу, що для чоловіка теж є секція додати його джоб офер. Підкажіть, будь ласка, чи це треба тільки контракт додавати чи теж для нього треба саме лист від роботодавця, що підтверджує його працевлаштування?
-
Дякую! Тобто це правильно додавати поточне перебування в Канаді як Previous history?
-
Максимальні бали за освіту 125. У вас мастер?
-
Насправді, небагато їдуть. Але як то кажуть, курчат по осені рахують. Подивимося за рік
-
Дякую! А мені, як головному апліканту, теж відразу треба пейстаби грузити, якщо є емплоймент леттер? Чи це тільки, якщо офіцер запросить?
-
Але зараз і не мало людей виїжджає з Манітоби до інших провінцій
-
Якщо є можливість взяти employment verification letter, то беріть. Якщо ні, то грузіть офер, перший та останній пейстаб.
-
Я просто перший рік вчився в одному вузі а на наступний рік перейшов у інший на другий курс
-
Ну я такий висновок зробив з того що в фейсбуці кожен день з'являються нові повідомлення про здачу житла в субаренду в зв'язку з переїздом в іншу провінцію, навіть одні мої знайомі не витримали і вирішили шукати щастя в іншому місці. Якщо чесно, то я не розумію цих людей ...
-
Там у випадайці total years for post-secondary максимальний період More than three years вибираєте
-
Доки за освіту можна буде підгружати кількома пдф-файлами?
-
Обов'язково employment verification letter. Решту, то на ваш розсуд.
-
мастер то є. Я мала на увазі це вікно. high school or what? total years? 5 or 6?
-
Є питання, не забувайте клікнути на HELP у верхньому правому куті.
-
Один, у мене просто в дипломі пише що я провчився 3 роки, хоча реально 4. Після першого курсу я перейшов в інший вуз а академічні години просто додали і я наступний рік почав на 2 курсі. Є довідка про перехід
-
Так, це LAA.
22 Jan 2023, 05:40
42516/230188
about 2 hours ago