Імміграція до Манітоби
-
Але зараз і не мало людей виїжджає з Манітоби до інших провінцій
-
Якщо є можливість взяти employment verification letter, то беріть. Якщо ні, то грузіть офер, перший та останній пейстаб.
-
Я просто перший рік вчився в одному вузі а на наступний рік перейшов у інший на другий курс
-
Ну я такий висновок зробив з того що в фейсбуці кожен день з'являються нові повідомлення про здачу житла в субаренду в зв'язку з переїздом в іншу провінцію, навіть одні мої знайомі не витримали і вирішили шукати щастя в іншому місці. Якщо чесно, то я не розумію цих людей ...
-
Там у випадайці total years for post-secondary максимальний період More than three years вибираєте
-
Доки за освіту можна буде підгружати кількома пдф-файлами?
-
Обов'язково employment verification letter. Решту, то на ваш розсуд.
-
мастер то є. Я мала на увазі це вікно. high school or what? total years? 5 or 6?
-
Є питання, не забувайте клікнути на HELP у верхньому правому куті.
-
Один, у мене просто в дипломі пише що я провчився 3 роки, хоча реально 4. Після першого курсу я перейшов в інший вуз а академічні години просто додали і я наступний рік почав на 2 курсі. Є довідка про перехід
-
Так, це LAA.
-
Соррі, тупняк на вечір
-
Користувач kajaniero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А это этап запо..") не відповідає мові правил чату.
-
У вас два дипломи?
-
Ну то прикріпляєте обов'язково атестат зі школи. Потім цей диплом. У виписці до диплому має бути вказано підстави зарахування до вузу. Переважно там все вказують.
-
Є довідка про перехід з перекладом і тим всім. Ситуація зрозуміла, але чи зрозуміє її та людина яка буде розглядати мою справу
-
Молодший спеціаліст 😎 1-2 курс там шкільна програма
-
Я ж не знаю, який у вас кейс. Який у вас диплом? Бакалавр? Магістр?
-
А на цьому сайті можна буде прикріпляти декілька файлів ?
-
Ну звідки я знаю 😁 Я вже вам написав, якби я особисто діяв.
22 Jan 2023, 05:40
42525/232405
3 minutes ago