Імміграція до Манітоби
-
Є питання, не забувайте клікнути на HELP у верхньому правому куті.
-
Один, у мене просто в дипломі пише що я провчився 3 роки, хоча реально 4. Після першого курсу я перейшов в інший вуз а академічні години просто додали і я наступний рік почав на 2 курсі. Є довідка про перехід
-
Так, це LAA.
-
Соррі, тупняк на вечір
-
Користувач kajaniero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А это этап запо..") не відповідає мові правил чату.
-
У вас два дипломи?
-
Ну то прикріпляєте обов'язково атестат зі школи. Потім цей диплом. У виписці до диплому має бути вказано підстави зарахування до вузу. Переважно там все вказують.
-
Є довідка про перехід з перекладом і тим всім. Ситуація зрозуміла, але чи зрозуміє її та людина яка буде розглядати мою справу
-
Молодший спеціаліст 😎 1-2 курс там шкільна програма
-
Я ж не знаю, який у вас кейс. Який у вас диплом? Бакалавр? Магістр?
-
А на цьому сайті можна буде прикріпляти декілька файлів ?
-
Ну звідки я знаю 😁 Я вже вам написав, якби я особисто діяв.
-
В мене є про добровільний перехід з вузу де я навчався до переходу, таке підходить ?
-
Можете і довідку додати, перекладену звісно. Але обов'язково тоді напишіть лист пояснення.
-
Згідно зі статистикою, в Манітобі залишається не менше 85% іммігрантів, які отримали ПР.
-
Так, можна
-
Якщо тут працювали, а вирішать податися в іншій провінції по провінційній програмі, то будуть віднімати бали. Принцип ЕОІ приблизно однаковий в усіх.
-
Досить багато є таких, хто прилетів на початку весни, потусили тут і потім переїхали до Торонто чи Ванкувера. А потім вернулись сюди назад. І я це кажу про ІТ-шників, у який ЗП немаленька. Питання у імміграційній програмі та у співвідношенні доходів та витрат. Але про це до іншого чату t.me/ManitobaLife
-
Я мав на увазі тих хто зараз приїжджає по програмі CUAET, приїхали, отримали допомогу від провінції, потім сказали шо тут все погано і звалили в інше місце. Цікаво, подібні рішення людей можуть потім вплинути на отримання ними ПР?
-
Вітаємо, Maxi Maxi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
22 Jan 2023, 05:40
42533/238481
about an hour ago