Імміграція до Манітоби
-
можливо у вас ліміт оплати стоїть, наша карта не хотіла пропускати через ліміт)
-
Литовська
-
польська карта?
-
Всім привіт.Хто оплачував квитки на сайті condor? Допоможіть будь ласка розібратись як то оплатити ,бо з катрки чомусь помилка . Змогла забронювати і тепер пише що до 30.01 треба оплатити по реквізитах.Як це буде відстежено ,Може в кого є досвід
-
Те, що я особисто бачу, то за 1-2 місяці розглядають. Хоча то залежить від аплікантів.
-
Добрий день, можете будь ласка дати пошту, аби задати питання до IRCC, бо я ніде не можу знайти гарячу лінію чи щось по типу) дякую
-
Друзи, у довідці від Укр. Роботодавця ЗП по роках вказувати до чи після оподаткування, чи немає різниці?
-
Запрошення на біометрію на кожного окремо
-
Моя мама давала більше ніж за 30 днів, усе ок. Візу дали
-
Дякую.
-
Вітаємо, Анна Комова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підскажіть. Є Świadectwo Pracy, там є вся інформація але немає інфи про години скільки я працював і зарплата яка була, такий док може підійти в якості реферкнс леттер ?
-
За правилами не може тому що необхідні докази, що це була повна зайнятість та не волонтерство. Але може є можливість додати якусь довідку від роботодавця
-
Можна вам в лс фото доку скинути ?
-
Проблема ще в том, що там не буде зазначено ваші обов'язки
-
Ні, точно не підійде. Офіцер не буде розбиратися у таких документах.
-
Я можу дати скріни з банку про прихід коштів від тієї ж фірми яка видала документ
-
Я працював на амазоні у польщі, там працівників близько 2к, вони видають тільки такий документ, це державний документ.
-
Є чіткі вимоги для референсу: дати роботи, обов'язки, кількість годин та зарплата. Фірмовий бланк Все інше потрібно пояснювати у листі для офіцера. Повірте, деколи офіцеру простіше відмовити, ніж вникати у ситуацію.
-
Так це він і є
22 Jan 2023, 05:40
42633/230260
3 minutes ago