Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Anastasiia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Не ставлять там печаток. Може бути підпис контактної особи. Головне, щоб був телефон та імейл представника компанії з яким можуть зв'язатись
-
Доброго дня, моє питань скоріш за все заїжджене, але все-таки скажіть я з сім'єю в березні приїжджаю до Вінніпегу , цікавить 2 питання, англійський тільки почав вчити, роботу як швидко можна знайти і на яку оплату можу розраховувати і дитячі садки , який час потрібен аби дитину можна втиснути до садочка) дякую за увагу.
-
Наш досвід: без англійської розмовної роботу можливо можна знайти, але навіть із мовою люди шукають місяць, а хто й довше. Оплата, без мови, відповідна - від мінімум 13.5 за годину і до 18 (в найкращому випадку). На руки за повний місяць отримаєте до 2000 CAD. Садки - черги по 200 дітей (у нас донька 1.5 - так і не знайшли). Хоч нам по CUAET дають субсидію на пів року для покриття витрат на садочок - не знаю, яким чином такий знайти (обдзвонила 28 садків по місту - ситуація не радує). Є варіанти за 1920 доларів у місяць оплати без субсидії і ще й з вересня. А так самі вже аналізуйте.. на перший час без відкладених заздалегідь грошей в малою дитиною (не шкільного віку), не кожен може протриматись, аде все можливо.
-
Рецесія задіне не всі галузі. Якщо глянути інфу навіть на Wikipedia по Alberta, то вони взагалі пройшли рецесію 2008 майже безболісно
-
Звідки інфа? Десь у спамних новинах у гуглі була новина, що Альберта прогнозує проблему з вихователями у садочки і що у 2025 році там більше 8к фахівців буде нестпча, тому вони там щось взялися спростовувати у навчанні але ще будуть мінімальну зарплату їм датувати і т.д. Гадаю що це саме стосується усіх провінцій усюди є проблеми які уряди провінцій контролюють і вирішують коли вже пече.
-
В мене стара дата
-
Відкрию вам таємницю: проблеми з садочками є в багатьох країнах і сусідніх європейських, і в Україні теж, навіть до війни. Деякі знайомі розповідали колись, що записували дітей на чергу в садочок майже відразу після народження.