Імміграція до Манітоби
-
Так, у тих хто переїжджає за КУАЕТ вкрали можливість відчути радість 3х річного очікування))
-
Дійсно, дуже швидко, мабуть побачили, що трохи зачекався та вирішили прискоритись)
-
Пишуть, що закрита реєстрація до 31 січня. Но форм запиту немає. Скоріше за всі лінк отримають лише ті, хто вже зареєструвався раніше.
-
я про Європу
-
А ще таке питання, ось я вказав річну з/п в референс летері, мені потрібно буде якось її підтверджувати?
-
Вітаємо, Natalie! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір. Вибчайте якщо питання уже звучало, проте я не знайшла. Коли заповнили EOI, не нарахувало нам балів за Manitoba Demand (хоча чоловік 6 міс відпрацював на роботодавця який зареєстований у MB). Можливо хтось наштовхне на правильну пораду. Також не докінця розумію які документи необхідно від роботодавця, як це має все відбуватися? Дякую
-
Значить ви не добре відповіли на запитання при заповненні. Ще раз перевірте ваші відповіді. Якщо пройдете ЕОІ, то вам потрібно взяти employment verification letter від роботодавця, де буде вказана вся інформація про обов'язки, зарплату, дата прийому тощо.