Доброго вечора!
Потребую допомоги з вирішенням однієї справи. Потрібен хтось, хто проживає у Вінніпезі та бажано має будинок чи велику квартиру.
Я з дружиною зараз знаходжусь в Торонто, але 1 лютого переїжджаємо до Вінніпегу. За час проживання у Торонто накопичилось трохи одягу, всіляких дрібниць та всього іншого для дому. Квитки вже на руках, і зараз шукаємо найдешевший та найбільш зручний варіант того, як все це відправити до Манітоби. Вже є декілька варіантів, але якщо хтось таке робив, і знає найкращій сервіс - буду вдячний почути. Але допомога потрібна в іншому. Скільки точно коробок буде сказати зараз не можу, але десь 3-5. За розміром - 60х50х50 сантиметрів кожна. Тобто не дуже велика, але і не маленька. Жити нам ще немає де, на перший час знімемо щось по airbnb, і активно будемо шукати довгострокову аренду. Знаючи, як тут все складно, і з власного досвіду у Торонто, це може зайняти і тиждень і місяць. Бажано менше, але максимум розраховуємо розібратися з цим до березня. Тож, 31 січня ми увесь наш скарб відправляємо поштою, чи якимось там UPS наприклад, і йти він буде 2-5 днів. У варіанті з UPS, наскільки ми зрозуміли, вони зможуть притримати на складі наші коробки 7 днів. Але там вартість відправки значно дорожча, ніж через CanadaPost. І от через пошту, тримати вони взагалі не можуть. Треба одразу вказувати адресу отримувача, і вони лише двічі спробують доставити, а потім будуть оформлювати на відправку назад.
Тому шукаю когось з Вінніпегу, хто може допомогти з адресою, та місцем зберігання, наприклад у гаражі чи десь у сухому не дуже холодному приміщенні, щоб ці коробки полежали, як прийдуть, та до того, як ми знімемо свою квартиру. Ще раз продублюю: 3-5 коробок, 60х50х50 сантиметрів кожна, вага 20-30кг, то ж якщо треба буде допомогти їх кудись занести, коли привезе пошта - в будь-який час ми підскочимо.
Буду дуже вдячний за допомогу, і якщо треба, можемо заплатити за місце для зберігання.
Дякую!