Імміграція до Манітоби
-
Occupation in Manitoba. Кількість років які я працювала в цій сфері. Якщо я не можу підтвердити документально свій досвід, то вказую «0»? Так?
-
Користувач yana_mokhammadi, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Нужно вроде дож..") не відповідає мові правил чату.
-
По пошті теж скоро робиться, мої знайомі і з Австралії замовляли. Я давніше, замовляла з Данії за тиждень прийшли по пошті сюди в Канаду…все можливо! Так, за день не буде готово треба буде почекати…але все можливо зробити…
-
Доброго дня Підкажіть буль ласка хто мав довід з цим при заповненні , маю всі документи про освіту і всі додатки перекладені і завірені (коледж, бакалавр, магістр ) Але шкільні атестати залишились в Херсоні і доступу до них взагалі немає. Якщо загружу тільки те що є, вони не зарахують ?
-
Дякую!
-
Canadian immigration history я повинна вказати і visitor visa, і work permit? Бо візу я отримала ще у 2019 році.
-
Краще наперед довідку не робити… зробите коли прийде на неї запит, вони дають 60 днів для подачі. Україна вразила по строках робили через «Дію» за день була готова. Треба тепер перевести, завірити відправити…все!