Імміграція до Манітоби
-
Я рахувала для нашої сім'ї, склад якої як у вас, то біля 4000$, з екзаменом, пластиком. Без перекладів, без довідок про несудимість з інших країн ітд
-
Можна просто їх записати дані і все. Чи їм обов'язково треба бути в Канаді на момент подачі?
-
Ні, при видачі імміграційної візи всі решту візи скасовують. Людина не може мати одночасно дві візи.
-
Cuaet буде скасована? Може продовжать? Що з тими, що подалися , але отримали?
-
Так. Але всюди будете вказувати, що вони зараз не в Канаді живуть, але будуть іммігрувати з вами.
-
Дякую. Тобто, просто подавати їх документи, якби вони були тут.
-
То так не працює. Або ви їх вказуєте, що вони іммігрують з вами або ні. Дані по них все одно потрібно буде внести до аплікацій. Якщо іммігрують з вами, то ви це повинні вказати у вашій аплікації. Вони зможуть отримати імміграційні візи в Україні (CUAET visa буде скасована). Імміграційна віза має термін 6 місяців з моменту видачі. Вони повинні прилетіти до Канади. Якщо не встигли, то візи пропадуть.
-
Так, потрібно вказувати, що не іммігрують. В ЕОІ потрібно вказати точну кількість людей, які будуть іммігрувати
-
Тоді є смисл не подаватися, а чекати поки cuaet отримають і заїдуть . Правильно?
-
А якщо хтось не іммігрує , треба вказувати з поміткою що не іммігрує ? Я зараз подаю себе та дітей. А з чоловіком будемо пізніше возз’єднання сім’ї робити.
-
Ще одне питання якщо можна Якщо на номінацію подав, то можна , потім в процесі очікування, як будуть виповнені умови по роботі , подати по федеральній паралельно?
-
Дуже дякую! Завтра додам його.
-
Так, потрібно вказувати всю інформацію про сім'ю. Напроти чоловіка ставите галочку, що не іммігрує з вами
-
Так, я вказала себе та дітей. Чоловіка зовсім не вносила. Тільки маю статус «одружена». Думала в settlement plan вже напишу як є про нього. Чи потрібно було додавати чоловіка та не ставити галочку що іммігрує ? Це вже не ЕОІ, це на номінацію.
-
Ясно. Дякую.
-
Незрозуміло запитання. Якщо ви вже eligible для подачі, ви можете розпочати процес і вказувати членів сім'ї, які будуть іммігрувати. Процес буде тривати 15-24 місяців. За цей час вони зможуть заїхати в Канаду по CUAET, якщо буде діяти програма. І вже всі імміграційні документи оформлять тут. Ви повинні будете повідомити про це офіцерів
-
Я мав увазі по express entry , кажуть там номінація, як плюс і швидше ....це правда?
-
Якщо ви вже у процесі імміграції по провінційній програмі, то ви не можете брати участь у ЕЕ.
-
Ні, спочатку отримати номінацію потрібно, а потім вже податися на федеральний етап.
-
Самий чистий ЕЕ не дасть вам багато балів. Люди по 3-4 роки там висять
22 Jan 2023, 05:40
43193/237368
about an hour ago