Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Хтось був за Новою адресою візового центру у Варшаві?
-
Так.
-
Larysa Medvedieva, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Factor 3. Work Experience Work experience points are based on documented prove of fulltime employment in the past five years. Only full time jobs of six month (continuous or longer ) are considered Підкажіть, будь ласка, хто подавався по SWO, якщо за останні 5 років є пів року офіційного досвіду, то чи буде він врахований для отримання балів за пункт 1 year, якщо є ще пів року досвіду в Канаді (який ще продовжується)?
-
Тобто текст в описі Only full time jobs of six month (continuous) or longer are considered стосується тільки досвіду пів року або більше який продовжується в данний момент?
-
Ні, тільки повні роки
-
Вам потрібно податися на open work permit.
-
Доброго дня. У мене в паспорті є звичайна канадська туристична віза. Ще до куает. Як можна податись на letter of introduction? Дякую!
-
Ще одне питання, це платно?
-
Подякував
-
Так
-
Дякую! Аплікейшн там само де і на візу робиться?
-
Коли ви будете подаватися, то виберіть waive fee, там буде CUAET
-
@gavikemm, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня усім. 2 лютого прилітаю у Вінніпег. Чи будуть волонтери в аеропорту чи потрібно заповнювати якісь анкети або ще щось? Переживаю дуже
-
А якщо є 8 міс попередньої роботи і+6 в манітобі, це можна рахувати як рік ?
-
Судячи з цієї відповіді то ні, але хотілось би знати, що вони мають на увазі під Only full time jobs of six month (continuous) or longer are considered
-
Я просто зустрічала мінімум рік завжди🤔
-
Це вимоги усіх імміграційних програм Канади, не тільки Манітоби
-
Переклад я розумію, але як воно насправді працює - не зовсім зрозуміло. Тому і питаю, може були люди, які через це пройшли. Це з sheet на 60 балів
22 Jan 2023, 05:40
43565/229173
4 minutes ago