Імміграція до Манітоби
-
Англiйську мову. Решту пiдкажуть. Документи всi
-
Потрібно із Канади також
-
Можна змінювати професію після подачі на федеральний етап?
-
Цікаво, у мене на роботі колеги не прикладали з Канади🤔 ПР отримали
-
Тільки спочатку потрібно погодити із офіцером. Шлях такий: проходите співбесіду, отримуєте офер, пишете до офіцера, прикладаєте офер і чекаєте його рішення.
-
Добрий день! Хотів спитати чи хтось вже отримував справку про проживанню в Німеччині більше півроку? Чи Ви її брали онлайн? Бо треба ж, я так розумію, брати по останній день перебування в цій країні, а тобто після від'їзду. Знайшов деяку інформацію, але хотілося б проконсультуватися з кимось. Бо з України типу справку набагато-набагато легше взяти, походу)
-
На Canada.ca є гайд як заповнити документи на ПР. Там має писати чи точно потрібно для Канади
-
Ні, для SWM звичайна EOI таблиця.
-
Вибачте за тупе питання. Для swm є вимога набрати 60 балів в MPNP ? Чи воно немає ніякого відношення до swm і треба рахувати бали тільки в EOI ?
-
Не потрібно довідку з Канади, я переглянув гайд.
-
Для Канади не потрібно брати довідку із поліції. Моє повідомлення було неправильним.
-
А до цього ніяк?
-
Це вже ви на федеральному етапі? Переважно 2-4 місяці для отримання номеру файлу
-
Як зв'язатися з офіцером якщо немає AOR?
-
Я переніс ваше повідомлення у відповідний чат
-
Це і так швидко. Ви не можете впливати на офіцера. Ніхто не може.
-
Шановні українці, всіх вітаю! Winnipeg, MB.Для тих, кому зараз дуже потрібна робота. Компанія JCA Technologies (офіс на 530 Century St) зараз пропонує роботу на виробництві у якості wire assembler (збірка проводів) і активно налаштована на допомогу для новоприбулих українців. Зарплатня 15$/год (brutto). Є кар'єрна перспектива. Якщо когось зацікавила пропозиція( і потрібна хоча б якась робота для старту) надсилайте ваші резюме мені в приватні повідомлення @vika_s_zolotykh або на імейл victoria.zolotykh@gmail.com. Буду рада допомогти!🤗😊 Окрема подяка за репост/рекомендацію👌 P.S. робота підходить як жінкам, так і чоловікам😎👍
-
Так на федеральному.
-
Добрий день,як зараз з Covid-19 новоприбулим в Канаду? Маю наступного тижня білети і тільки 1 вакцина файзером.
-
Мені треба змінити роботу, переводять на парт. тайм або ще гірше.
22 Jan 2023, 05:40
43625/229476
19 minutes ago