Імміграція до Манітоби
-
Як зв'язатися з офіцером якщо немає AOR?
-
Шановні українці, всіх вітаю! Winnipeg, MB.Для тих, кому зараз дуже потрібна робота. Компанія JCA Technologies (офіс на 530 Century St) зараз пропонує роботу на виробництві у якості wire assembler (збірка проводів) і активно налаштована на допомогу для новоприбулих українців. Зарплатня 15$/год (brutto). Є кар'єрна перспектива. Якщо когось зацікавила пропозиція( і потрібна хоча б якась робота для старту) надсилайте ваші резюме мені в приватні повідомлення @vika_s_zolotykh або на імейл [email protected]. Буду рада допомогти!🤗😊 Окрема подяка за репост/рекомендацію👌 P.S. робота підходить як жінкам, так і чоловікам😎👍
-
Так на федеральному.
-
Мені треба змінити роботу, переводять на парт. тайм або ще гірше.
-
🙏щиро Вам дякую
-
Не можу знайти вебформу.
-
Підскажіть будь ласка чи є проблема користування карток/ платіжної системи Payoneer?
-
Дякую
-
Такі теми сюди: t.me/ManitobaLife
-
Доброго дня! Шукала в групі приклад написання листа від роботодавця про підтвердження роботи і не бачу його. У розділі "медіа". Його видалили? Мене цікавить чи потрібно ставити дату на ній. І цікавить якщо клеймити 3 роки роботи то рахувати на момент заповнення заявки. Тобто, якщо зараз січень 2023, підтвердження від січня 2020?