Імміграція до Манітоби
-
В кого можна отримати достовірну консультацію щодо отримання пр для дітей без цього дозволу батьків( оцієї форми що надається в анкеті) де виїзд за кордон був дозволений українською службою у справах дітей та сім’ї, а також визначене місця проживання дитини з одним із батьків.
-
Вітаю, підскажіть будь ласка, скільки часу у вас заняв розгляд на візу вже в Канаді? А то я місяць тому подала і тиша
-
Підкажіть щодо питання згоди другого з батьків (в розлученні) що не знаходиться в Канаді. Там є спеціальна форма для заповнення і завірення свідком і нотаріусом. Чи вірно я розумію що український нотаріус має взяти за основу цю форму і на бланк її заповнену перенести? Потім переклад і додаємо до анкети.
-
Трудова книжка ніколи не була документом для Канади. Для ФОП потрібно мати довідку із податкової за останні роки, референси від клієнтів, виписки із банків тощо. Тут дехто стані сторінок прикріпляв до справи, щоб підтвердити роботу як ФОП.
-
а можна ще питання будь ласка. якщо я працювала на себе в Україні, була індивідуальним підприємцем. є всі документи. їх можна буде підтвердити тут? чи має бути саме трудова книжка?
-
Звичайно, що вони не засабмічені, а просто створені.
-
Я там маю 3-4 профілі під різними emails та іменами, щоб показувати приклади.😂
-
Там можно погратися так щоб не накосячити?)
-
Створіть профіль в ЕОІ, не сабмітьте , але пограйтеся із критеріями і вам все стане зрозуміло. web22.gov.mb.ca/sso/Account/LogOn/
-
Якщо на момент подачі ЕОІ ви працюєте по безстроковому контракті, то система вас закине на SWM
-
Відразу повідомити. Додати лист від роботодавця. Вам дадуть 30-60 днів для пошуку нової роботи.
-
У будь-якому випадку потрібно працювати 6 місяців так? І продовжувати працювати на тій же роботі? І через SWO i SWM?
-
Але якщо вже раптом звільнили, то треба повідомити офіцера і одразу шукати нову роботу, так?
-
Без причини майже ніколи не звільняють у Канаді (тільки у перші 30 днів можуть звільнити без пояснення причин). Інше питання, якщо layoff. Але якщо ви, будучи основним аплікантом через SWO, також не будете працювати, то повірте, що офіцер на це зверне увагу
-
В останні місяці за SWM дуже великий прохідний бал більше ніж 750. Плюс, а якщо раптом мене звільнять тут, читала про такі ситуації, працюєш добре, а звільняють без причини, то виходить, що ти в прольоті
-
Звільнятися із нормальної роботи, щоб просто мати 10 балів, але із ризиком не знайти іншої - це м'яко кажучи нерозумно. Але кожен собі сам стелить і керується своїми приорітетами.
-
А, про це мається на увазі)
-
SWM легша набагато, навіть якщо ви йдете через загальний пул. SWO вимагає підтвердити досвід роботи, освіту, мати зв'язок. Мова clb 4 потрібна і там і там. Якщо ви не можете підтвердити освіти чи роботи поза Канадою, то все, приїхали. За попереднью роботу у Манітобі дають всього 10 балів по SWO.
-
Бо це легше ніж федеральна, логічно же ш
-
От назвіть мені причини чому ви хочете подаватися саме через SWO, а не через SWM? Ця програма створена саме для тих, хто ВЖЕ МАЄ зв'язок із провінцією.
22 Jan 2023, 05:40
4380/235057
11 minutes ago